Olivia Palermo mustra Cate Blanchett stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a fekete csipke, a monokróm és a csíkok uralkodtak a vörös szőnyegen. A stílusikonok megmutatták, hogyan is kell viselni ezeket a szetteket az idei szezonban - következzen a Life.hu ruhamustrája!

Fekete csipke, az örök klasszikus

Cate Blanchett kissé szokatlan összeállításban mutatta meg, hogy követi a divatot: a csipkefelső és az oversize szaténnadrág kombinációja több, mint érdekesre sikeredett. De lehet, hogy csak azért, mert Cate-től inkább a letisztultabb dolgokat szoktuk meg. Diane Kruger ritkán okoz csalódást, ezúttal sem tette: ha nem ezzel a dögös Sophia Webster szandállal kombinálja a csipkét és a blézert, még akár unalmas is lehetett volna az összeállítás.

Még mindig monokróm

A fekete és a fehér kombója klasszikus, de mindig van új a nap alatt. Leighton Meester Balmain kreációjáért odavoltunk, Sarah Gadon romantikus szettje pedig izgalmasra sikeredett.

Akik ragyogásra vágytak

Lindsay Lohan egy irizáló fényű Givenchy ruhában mutatta meg, hogy próbálkozik, az pedig a mi problémánk, hogy ezerszer inkább egy letisztult szett, mint egy tapadós, egzotikus halként fénylő kreáció. Ha már irizáló szín, akkor sokkal inkább Elizabeth Banks lábbelije viszi a prímet. Ennyi bőven elég ebből a színből.

Tanulj az ikontól!

Igen, még nem unjuk Olivia Palermót. Ő az, aki egy cicimutogatós partira biztosan extraszolid ruhát választ - tökéletes példa erre a fehér csipkekreáció -, de ha arról van szó, profin viseli a kabátot falatnyi sorttal, mindezt élénkzöldben.

A csíkok szabálya

Ha nem áldott meg az ég hosszú és roppant karcsú lábakkal, akkor nem érdemes csíkos nadrágokkal próbálkozni - még akkor sem, ha a hosszanti csíkok slankítanak. Cara Delevingne és Rosie-Huntington azonban nem panaszkodhatnak, nekik bőven kijutott a hosszú combokból - ezt pedig ki is használják!

Fehér felső, mindenkor!

A fehér blúz az idei szezonra abszolút alapdarab lett, mi pedig imádjuk, hogy ezt az egyszerű ruhadarabot a sztárok is szívesen viselik. Cate Blanchett láványos alsórésszel kombinálta, Rosie Huntington-Whiteley pedig nagyon sikkesen - mindkettőjüknek ezek voltak a legjobban sikerült szettjei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.