Mihalik Enikő öt év után újra hazai kifutón - Less be a Life.hu-val a kulisszák mögé!

Mihalik Enikő szupermodell Gombold újra! Divat a magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október első hétvégéjén a divaté volt a főszerep Budapesten. A legismertebb hazai és közép-európai tervezők mutatták be a 2015-ös tavaszi kollekcióikat, a Life.hu pedig ott volt a kulisszák mögött. A hétvége egyik legfontosabb eseménye a Gombold újra! döntője volt, ahol Mihalik Enikő is színpadra lépett. Mi is ott lehettünk a világhírű magyar modellel!

Kígyózó sorok a bejáratnál - jegyet már lehetetlen szerezni a Gombold újra! döntőjére. Aki elővételben meg is vette, annak is hosszú sort kell kiállnia. De ne gondolja senki, hogy a divatmunkásoknak könnyebb! Elfogytak a backstage passzok, így a szervezők kísérnek minket a kulisszák mögé, ahol nemcsak a sminkek és a frizurák készülnek nagy titokban a legprecízebb szakemberek segítségével, de itt tolonganak a sajtó munkatársai is. Több forgatóstáb és riporter szerette volna a nyolc órai kezdés előtt még elcsípni a hazai sztármodellt, Mihalik Enikőt, aki nyitja és zárja a nagyszabású verseny fináléját.

Mihalik Enikőt kérdeztük a Gombold újra! backstage-ben Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két stáb között nekünk is van másfél percünk, hogy a gyönyörű Sármán Nóra ruhába bújt Enikőt kérdezzük. Annak ellenére, hogy ezt a ruhát már láthatunk hazai magazinok címlapján - többek között Orosz Barbarán is -, mégis Enikő olyan ragyogással tölti meg, ahogyan előtte senki. A roppant magas modell egy kisebb sarkú, fekete, szolid cipőt visel, ami jól ellensúlyozza a vörös csipkeruha bujaságát. Amire először kíváncsiak vagyunk, az az, hogy a világszerte ismert hazai topmodell honnan repült a Gombold újra! kifutójára: “Párizsból jöttem, egy kampányfotózásról, ezután pedig Koppenhágába, majd New Yorkba megyek. Nemrég érkeztem, így kollekciókat még sajnos nem tudtam megnézni. Ezt a felkérést azért szorítottam bele az időbeosztásomba, mert nagy megtiszteltetésnek vettem, hogy Magyarországon még mindig én vagyok az az ember, akire ilyen szempontból felnézhetnek, akit felkérnek egy ilyen esemény arcának, és hogy népszerűsítse azt."

Aki követi Enikő Instagram profilját, az könnyűszerrel rájöhetett, hogy ő és Szegedi Kata szoros barátságban állnak, a modell mégsem tekinthette meg az új kollekció bemutatóját a kifutón: “Nem nézhettem meg. A Gombold újra! megnyitására illetve lezárására kértek fel, és megkértek arra, hogy legyek szíves exkluzivitást nyújtani a számukra. Úgyhogy Katának ezúton is üzenem, hogy nagyon sajnálom!”

Ekkor sajnos lejárt az időnk, és Enikőt elrabolta a világjáró stílusvadász, a Facehunter fotósa, Yvan Rodic, hogy megörökítse modellcsillagunkat és szerelését a backstage-ben. Lessetek be velünk a kulisszák mögé!

/1410/Mihal2014104225628

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.