Gyurcsány Ferenc gyes terhesség kisfiú Dobrev Klára kormányfő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárra várja Dobrev Klára férjével, Gyurcsány Ferenccel harmadik közös gyermekét. Most az is kiderült, a párnak kisfia lesz és a politikus szívesen otthon marad a kisbabával.

Ahogy a Life.hu is megírta , Gyurcsány Ferenc hamarosan ötszörös apa lesz. Feleségével, Dobrev Klárával már azt is tudják, hogy harmadik közös csemetéjük kisfiúk lesz, de névválasztásban még nem sikerült dűlőre jutniuk – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Négy-öt név maradt a kalapban, ezek közül választ majd a család. A névválasztásban a legaktívabb Anna lányunk, a végső szót is várhatóan a gyerekek mondják majd ki" – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke.

Gyurcsány tavaly egy szakácskönyvvel rukkolt elő, hiszen bevallotta, ő főzés közben tud leginkább lazítani. Felmerül a kérdés, mit főz állapotos feleségének?

„Klára kifejezetten azt kéri, hogy kalóriaszegény, cukormentes ételeket készítsek. A múlt héten csak egytálételeket főztem" – válaszolta Gyurcsány, akiről neje egy korábbi, a HVG.hu-nak adott interjúban megemlítette: gyesre is megy egy kis időre gyermekükkel, mert Dobrev Klára a lehető legkevesebbet, legfeljebb két-három hónapot akar távol maradni a munkájától. „Elképzelhető, hogy néhány hétig valóban én leszek otthon a kicsivel" – mondta a volt kormányfő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.