Megvan 2015 színe: meglepő, meleg és gyönyörű

Forrás: http://www.colourfutures.com/hg_colour-of-the-year-2015.jsp -
narancssárga vörös festék szín réz dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 színe a réz narancsszín. Önmagában is megállja a helyét, de jól kombinálható a fehérrel, rózsaszínnel, narancsos árnyalatokkal. 

Az elmúlt évek hűvös kékjeit és zöldjeit felcserélték a rózsaszínek, vörösek és narancsszínek, pozitívabb életérzést idézve. A nemzetközi eseményeken is megjelentek a vörös- és narancsszínek. A trendek a festékek nyelvére lefordítva a narancsos rézárnyalat irányába mutatnak. Ez az önmagában is nagyszerű szín tökéletesen kombinálható rózsaszínekkel, semleges színekkel, fehérrel és más narancsos árnyalatokkal, és az olyan fémes színekkel is, mint az arany és a faárnyalatok – írja a colourfutures.com.

Forrás: http://www.colourfutures.com/hg_colour-of-the-year-2015.jsp

A 2015-ös trendszín szemléletbeli melegséget és a másokkal való megosztás megújult hangsúlyosságát; a természet színeit, az agyagos földárnyalatoktól a napsütötte sárgákig; az emberi kölcsönhatásokat tükröző bőrszínárnyalatokat és a múltbeli szépiaszíneket idézi.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly a ragyogó orchideát választották az év színének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.