Mark Wahlbergék otthona egy teljesen átlagos családi ház - luxuskivitelben

Forrás: AFP/Rob Kim -
Mark Wahlberg ház luxus otthon család Hollywood építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornaterem, borospince és kétszintes könyvtár – egy teljesen átlagos hollywoodi családi ház lett Wahlberg és családjának új otthona.

Mark Wahlberg 2009-ben vásárolt telket 8 millió amerikai dollárért, vagyis nagyjából 2 milliárd forint értékben Los Angeles egyik legexkluzívabb környékén, Beverly Hillsben. 5 évvel később pedig felhúzott rá egy 30 ezer négyzetméteres, francia stílusban épült kastélyt – a róla készült légi felvételeket és a szobákat ide kattintva nézheted meg.

Wahlberg és családja Forrás: AFP/Rob Kim

Nézz be Wahlberg előző otthonába!

7 hálószoba, 11 fürdőszoba, valamint az elmaradhatatlan kosár- és teniszpálya - mindez Hollywood egyik legelőkelőbb részén. A képekért kattints ide!
Az otthon illata - ami garantáltan hazacsalogathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140922-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-illatosito-legfrissito-fozetet-keszitunk.htmlAz ősz csodás illatait egyetlen üvegcsébe zárhatod. Mutatok egy csodás receptet!Hogyan legyek jó nő--Többmilliós luxusotthonba költözik a Kardashian-West házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20140807-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonba-koltozik.htmlA szőlőföld, a medence és a saját bejáratú játszótér alap. Íme, egy kis ízelítő a sztárpár új rezidenciájából.Család--Így fest Celine Dion luxusotthonahttp://www.life.hu/galeria/20130906-celine-dion-enekesno-luxusotthona-elado.htmlA csodás hangú énekesnőt a munkája jó ideje Las Vegasba köti, ezért úgy döntött, eladja floridai luxusotthonát. A 13 hálószobás, óceánparti házat 75,5 millió dollárért árulja a világsztár. Igen, ez az összeg nem túl szerény, de azért van jó pár előnye a vityillónak: a mesés kilátás mellett ott van még a 23 hektáros birtok, az 1000 négyzetméteres főépület, az óriási nappali és a lift is. A vendégház mérete is igen jelentős, de persze teniszpálya, hatalmas medence és masszázsrész is jár az ingatlanhoz. A birtok garázsában pedig hét autó is elfér.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.