Megszületett Hujberék kislánya

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc betegség Születés baba kórház Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Hujber Noa, Hujber Feri és felesége, Cynthia kislánya. Az anyuka közösségi oldalára is posztolta a gólyahírt. A Life.hu telefonon érte el a boldog kispapát.

A Bors információi szerint Cynthiának nehéz szülése volt, arról azonban a napilap sem tud, hogy a nemrég még - túlterheltség és magas vérnyomás miatt - kórházban kezelt apuka, Hujber Feri ott volt-e a szülőszobán.

Szerkesztőségünk telefonon gratulált Ferinek, aki csak annyit mondhatott: gyermekük születését exkluzív anyagba odaadták az egyik magazinnak, így részleteket nem árulhat el.

Forrás: TV2

A Hír24 megtudta, hogy hosszas, 13 órás vajúdás után császármetszéssel segítették világra a babát, a születésénél ő is végig jelen volt. A kis Noa 3600 grammal, 54 centivel született meg, és édesanyjával együtt jól vannak.

Mi lesz Hujber külföldi útjából?

Szeptember végén írtunk arról, hogy Feri úgy érzi, szüksége van a magányra és ezért külföldre távozik. A titkos út pontos állomásait akkor még felesége, Cynthia sem tudta. „Azt nem árulom el, merre megyek, mert babonás vagyok. Szükségem van akár egy egész évre is egyedül, hogy az elmúlt negyven esztendőt helyrerakjam magamban. Egy látó azt mondta nekem, lesz egy év, amikor Cynthia azt sem fogja tudni, hol vagyok. Még én sem tudom, melyik kolostorban ébredek éppen fel"nyilatkozta akkor a színész.

Megszületett Béres Alexandra kislánya, Flórahttp://www.life.hu/csalad/20141009-megszuletett-beres-alexandra-kislanya-flora.html2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel, megszületett Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba időre jött a világra, 3400 grammal és a Flóra keresztnevet kapta.Család--Pataky Attila megnősülthttp://www.life.hu/csalad/20141002-pataky-attila-megnosult-felesegul-vette-nyikovics-orsolya.htmlHarmadszor is megnősült Pataky Attila. Az Edda énekese csütörtökön késő délután, a legnagyobb titokban, barátok és rokonok előtt fogadott hűséget 28 évvel fiatalabb szerelmének, Nyikovics Orsolyának.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegszületett a Clinton bébihttp://www.life.hu/csalad/20140927-bill-clinton-unokaja-chelsea-clinton-gyermeke-megszuletett.htmlAmerikai idő szerint nem sokkal pénteken éjfél után megszületett Chelsea Clinton első gyermeke. A kisbaba a Charlotte Clinton Mezvinsky nevet kapta, tette közzé a Twitteren Bill Clinton lánya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.