Sarka Kata lányai sminkben indultak neki a maratonnak - Megszólta őket egy kommentelő

maratonfutás Sarka Kata Spar Magyarország Kft. maraton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyatékkal élő gyerekekért és a sportért futott a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) színeiben Sarka Kata és két szépségkirálynő. A kommentelők közül volt olyan, akinek volt ennél fontosabb mondanivalója is.

"Sminkben futni?! Érdekes elgondolás, de legalább Te, Kata Sarka okosabb vagy ennél" - jegyezte meg valaki Sarka Kata hivatalos Facebook-oldalán, amikor meglátta a SPAR Maratonon készült képeket. A fotókon Kata mellett Kulcsár Edina szépségkirálynő pózol. Mindketten ki vannak sminkelve - így joggal merülhet fel a kérdés bárkiben: szabad-e sminkben sportolni.

Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője egy olvasónknak így válaszolt ezzel kapcsolatban: "Egy kis vízálló szempillaspirál megengedett azért ( ;-) ), de ennél többet tényleg ne tegyél fel, mert az izzadságtól kitágult pórusaid, mint a porszívó, úgy szippantják magukba majd az alapozót, púdert, pirosítót stb. Mondjuk mindezekre hamarosan nem is lesz szükséged, olyan szépen kitisztul majd a bőröd, erre gondolj, miközben edzel!"

Szoktál sminkben sportolni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.