Mi ez a haj, Beyoncé?

Forrás: www.beyonce.com -
frufru Jay-Z frizura Párizs haj rövid Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hossz maradt, a szín ugyanaz – egyedül a frufru az, ami megváltozott a 33 éves énekesnő frizurája táján. 

Hosszú, szőkés loknikkal ismertük meg Beyoncét, amelyet olykor afrofonásokkal (ajajj!) és dauerral dobott fel. Tavaly azonban pontot tett a hosszú tincsek végére és ultrarövidre vágatta a haját. Nem tartott sokáig: pár nap múlva már ismét a régi frizurájával pompázott. Most pedig ilyen külsőre váltott:

Beyoncé és az új frufruja Forrás: www.beyonce.com

Reméljük, ugyanígy tesz mostani hajával is, amellyel a napokban lepte meg rajongóit, amikor egy romantikus estére indultak férjével, Jay-Z-vel Párizsban. De természetesen ahogyan az Beyoncénál lenni szokott, közösségi site-jára is feltöltötte új haját. Nekünk még mindig akadnak kétségeink az esztétikai élvezetet illetően. Nektek hogy tetszik?

Rövid frizura a sztárok módjára

Hajvágáson gondolkodsz? Változtatnál a frizurádon? Íme, néhány tipp egyenesen a sztároktól - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.