háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin szülés kislány kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok mindössze négy hónapja adott életet kislányának, de már újra elkezdett edzeni. A világklasszis sportoló a kis Lucát egy jótékonysági rendezvényen mutatta meg a kameráknak.

Ahogy a Life.hu is megírta, június 6-án péntek este életet adott első gyermekének Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk. A sportoló már újabb világbajnokságra készül, pedig kislánya születése előtt bejelentette, hogy visszavonul.

Forrás: facebook/Kovács Katalin

„Minden porcikámban izomlázam van és nagyon fáradt vagyok esténként, de jó érzéssel tölt el, hogy újra a megszokott közegben vagyok. Éveken át vezettem edzésnaplót és elkezdtem babanaplót is vezetni. A fontosabb eseményeket ebben örökítem meg. Amióta Luca velünk van, csodának élünk meg minden napot" – mondta Kati, aki a Mikulásgyár megnyitó rendezvényére érkezett kislányával, akit IDE KATTINTVA tudsz meglesni.

A Mikulásgyárba már várják az adományokat!

A Mikulásgyár már dübörög! Az adományokat december 5-ig minden hétvégén, december 6-tól pedig minden nap leadhatod Biatorbágyon.
Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet várnak adományként.
Megvan 2015 színe: meglepő, meleg és gyönyörűhttp://www.life.hu/csalad/20141009-megvan-2015-szine-voros-es-narancsszinek-narancsos-rezarnyalat-dominal-majd-a-modern-dizajnban.html2015 színe a réz narancsszín. Önmagában is megállja a helyét, de jól kombinálható a fehérrel, rózsaszínnel, narancsos árnyalatokkal. Család--Fésűs Nelly megmutatta újszülött kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20141007-fesus-nelly-szineszno-es-parja-vajto-lajos-az-edes-elet-sztarjai-megmutatta-ujszulott-kislanyukat.htmlA büszke kismama és a cuki csöppség első közös fotóját máris megcsodálhattuk.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huSági Szilárd és kedvese már ikerfiaik nevén gondolkodnakhttp://www.life.hu/csalad/20140923-sagi-szilard-a-tv2-edes-elet-szraja-es-kedvese-szilvi-ikrei-fiuk-lesznek-a-par-mar-a-neveken.htmlSzilárdnak és párjának, Szilvinek is S. Sz. a monogramja, ezért már korábban elhatározták, hogy követik ezt a tradíciót, így születendő ikreiknek (akik fiúk lesznek) is csak Sz betűs keresztnevük lehet.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.