Nagy Adri Jóban Rosszban 2007 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.

1. Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Kislánykorom óta anyu mindig is odafigyelt magára: arra, hogy egy minimális smink mindig legyen rajta, és hogy ezt a nap végén el is kell távolítani. Ezt azóta is nagyon fontosnak tartom.

Forrás: Nagy Adri

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Igyekszem hidratálni kívül-belül. Nagyon keveset iszom, próbálok ezen változtatni, és legalább napi két liter vizet meginni. Ha edzeni megyek, ez azért könnyebben megy. Emellett napi szinte leradírozom a bőröm egy nagyon enyhe peelinggel. Sok sminket használok, ez pedig felfrissíti a bőrömet. Tonikkal, micellás vízzel tisztítom a bőrömet, majd jöhet az arckrém és a szemkörnyék ápolása. Hetente pakolásokkal kényeztetem magam, egyik kedvcencem a joghurtos-epres finomság. Nemrég pedig rákattantam a ricinusolajra - ezzel minden este lefekvés előtt bekenem a szempilláimat. Ezen kívül hetente tartok egy csajos napot: ilyenkor arc- és hajpakolás, manikűr, pedikűr - minden jöhet!

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakápoló - különösen a hűvösebb időben gyakran kiszárad a szám.

Nagy Adri neszeszerében ezek a termékek lapulnak. Forrás: Nagy Adri

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A sminkben lefekvés abszolút tilos, enek a hatása másnap nagyon látványos tud lenni: gyulladt szem pattanások... Érdemes ezt elkerülni.

5.Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Imádom a highlightert - használom arccsontra, szemhéjra, sőt, ha a felső ajkakra is teszek egy keveset, sokkal dúsabbnak látszódnak.

Az 5 kérdés a szépségről sorozatunkban ismert magyar nőket kérdezünk bőrápolásról, sminkelésről. Ha kíváncsi vagy arra, mit tesz a szépségért Liptai Claudia vagy Osvárt Andrea, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.