Ez a legmenőbb színű körömlakk idén ősszel

Forrás: Thinkstock -
fashion week körömlakk zöld ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei őszi trend előrukkolt egy meglepetés-árnyalattal: ez pedig a zöld színű körömlakk!

Minden szezonnak megvannak a jól bevált árnyalatai, amelyekkel tutira nem nyúlunk mellé - ilyenek ősszel a vörös, a bordó vagy a sötétkék. Az idei trend meglepetésszíne azonban a zöld, amely tökéletesen mutat világos és sötét bőrön is, egy réteg fedőlakkal pedig tovább fokozhatod az árnyalat ragyogását – írja a Huffington Post.

Forrás: Thinkstock

De vigyázz, kerüld a rajzfilmszerű, ízléstelen hatást! A körmeid ne legyenek túl hosszúak – és túl rövidek sem –, ha a zöld lakk mellett döntesz. Egy ilyen feltűnő szín használatakor pedig kiemelten fontos, hogy megfelelően ápold a kezeidet, így lehetsz igazán menő idén ősszel!

Korábban már megmutattunk egy indián nyár ihlette manikűrt és azt is, hogyan készíts különleges vörös félhold-körmöket.

60 éves lett Mihalik Enikő - és így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20141018-mihalik-eniko-60-eves-lett-a-vogue-fotozasa-alatt-oregitettek-a-magyar-modellen.htmlA magyar modellt a Vogue Paris alakította át tizen-, huszon- és hatvanévesre.Trend--Új hajjal debütált Halle Berry - remekül áll neki!http://www.life.hu/trend/20141018-halle-berry-szineszno-uj-haja-egy-rovidebb-es-hullamos-bob-stilusu-frizura.htmlA szépséges színésznő egy New York-i díjátadó gálán mutatta meg újdonsült frizuráját. Nektek hogy tetszik?Trend--A szexbomba és a kislányos báj: összegyúrták a két világsztárt - íme, az eredményhttp://www.life.hu/trend/20141018-megan-fox-es-emma-watson-szinesznoket-gyurta-egybe-egy-ujsagiro-photoshop-segitsegevel.htmlEgy lelkes photoshopper ismét megmutatta, mi történik a két színésznő egyesülésekor. És még nevet is adott a „képződménynek." Mutatjuk az eredményt!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.