Új hajjal debütált Halle Berry - remekül áll neki!

Forrás: AFP/Mike Coppola -
frizura gála hajvágás haj Halle Berry rövid New York Manhattan díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges színésznő egy New York-i díjátadó gálán mutatta meg újdonsült frizuráját. Nektek hogy tetszik?

Azt kell, hogy mondjuk, Halle Berrynek minden jól áll. Így volt ez a hosszú loknijaival, a rövid, pixie stílusú frizurájával – és most a hullámosra szárított bobjával.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A 48 éves színésznő egy manhattani gálaesten mutatta meg új haját. Ahogy arra számítani lehetett, ez a frizura is nagyon dögösen áll a sztárnak. Imádnivaló!

Hajvágás, ahogy a sztárok csinálják

PR-fogás vagy párkapcsolati válság? A Life.hu utánajárt, melyik híresség miért válthatott új frizurára - a cikket itt találjátok.
Halle Berry, Jennifer Aniston vagy Jessica Simpson dögösebb a saját parfümreklámjában?http://www.life.hu/trend/20140820-halle-berry-jennifer-aniston-es-jessica-simpson-sajat-parfumjenek-reklamkapanyaban-szerepel.htmlAmikor egy világsztár saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, akkor általában a kampányfotókon is ő szerepel. És mivel minél több darabot szeretnének eladni belőle, így nem árt, ha az adott híresség a dögösebbnél is dögösebb. Idén nyáron Halle Berry, Jennifer Aniston és Jessica Alba is új parfümmel jelentek meg, de vajon melyikük illatát látjuk a legszexisebbnek?Trend--Halle Berry, Jennifer Aniston vagy Jessica Simpson dögösebb a saját parfümreklámjában?http://www.life.hu/trend/20140820-halle-berry-jennifer-aniston-es-jessica-simpson-sajat-parfumjenek-reklamkapanyaban-szerepel.htmlAmikor egy világsztár saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, akkor általában a kampányfotókon is ő szerepel. És mivel minél több darabot szeretnének eladni belőle, így nem árt, ha az adott híresség a dögösebbnél is dögösebb. Idén nyáron Halle Berry, Jennifer Aniston és Jessica Alba is új parfümmel jelentek meg, de vajon melyikük illatát látjuk a legszexisebbnek?Trend--Emma Stone még sosem volt ennyire szexihttp://www.life.hu/trend/20141017-emma-stone-nagyon-szexi-a-cabaret-musical-plakatjan.htmlHollywood egyik legkelendőbb fiatal üdvöskéje megszabadult néhány réteg ruhától és a színház felé vette az irányt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.