vékony fogyás Sztárban sztár Keresztes Ildikó tánc sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár énekesnője mindössze ötven kilót nyom. Ildikó a sok izgalom, a mozgás és az időhiány miatt hat kilót fogyott a műsor kezdete óta. Állítja: jól érzi magát. 

Sztárban sztár-próbák, koncertek, stressz - Ildikó azt állítja, ezek járultak hozzá a fogyásához. Azt is elárulta, utoljára tornász korában volt olyan vékony, mint most, jelenleg 50 kiló.

Nem is hittük, mennyire bevállalós! Forrás: TV2

"Mindenki azt mondja, plusz három-négy kilóval is jól nézek ki, de én most jól érzem magam. A koncerteken is érzem, hogy így tudok végig mozogni, és a Sztárban sztár táncos próbáit is remekül bírom. Szükség is van rá, mert gyakran kapok táncos feladatot"mondta el a Blikknek.

Persze az énekesnő eddig sem volt túlsúlyos, ám tény, a TV2 show-műsorában rendre olyan feladatokat kap, amelyek szupergyorsan égetik a kalóriákat.

Rákészült a Sztárban sztárra

A Sztárban sztár indulása előtt sztárszerzőnk, Szily Nóra interjút készített Ildikóval. Az énekesnő akkor elárulta, miként vág neki a feladatnak: "Állok elébe! Ez nem egy tehetségkutató. Nem az fog megkérdőjeleződni, hogy jól csinálom-e a pályámat. Ez egy szórakoztató show-műsor, aminek ez a tematikája. A zsűri majd azt mond, amit akar, az az ő dolga, azért van ott. Tudom, milyen ott ülni. Az se könnyű. Bele fogom tenni maximálisan, amit tudok. Én fogom legjobban a fejem a falba verni, ha úgy érzem, hogy aznap nem tudtam jól teljesíteni" - mondta akkor Keresztes, aki adásról adásra a maximumot hozza ki magából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.