Horváth Éva őszi méregtelenítésbe kezdett

bikram méregtelenítés Horváth Éva egészség étkezés futás ősz sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell, műsorvezető ősszel sem tétlenkedik: elhatározta, hogy sporttal és egy kis odafigyeléssel felturbózza a szervezetét a hideg idő beállta előtt.

Éva a Life.hu-nak elmesélte, olyan tisztítókúrába kezdett, ami kényelmes a szervezetének és nem kell sanyargatnia magát.

Forrás: facebook/Horváth Éva Official

„A sportolás a legfontosabb! Napi 2x próbálok mozogni. Bikram jógaórákra járok, mert a melegben végrehajtott ászanák nagyon jól méregtelenítenek. Amikor nem jön össze a jóga, akkor pedig futni megyek, mert ezzel nemcsak a testem, de a gondolataim is felfrissítem" – magyarázta Éva, aki az étkezésre is jobban odafigyel az elkövetkező időszakban.

„Éhgyomorra egy kis kanál méregtelenítő és májtisztító oldatot veszek be, frissen facsart zöldség- és gyümölcsleveket iszom. Figyelek arra, hogy lúgosító hatású italokat, ételeket fogyasszak. A húst nem vonom meg magamtól, mert akkor legyengülne a szervezetem és nem tudnék sportolni. A sok zöldséggel és egészséges tápanyagokkal együtt úgy gondolom, a hús jól megfér és nem okoz problémát" – mondta Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.