Julia Roberts is beszállt a hollywoodi plasztikai műtét-vitába

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk -
plasztikai műtét Julia Roberts Hollywood Renée Zellweger karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts Oscar-díjas színésznő elárulta, nem akart plasztikai műtétet, amivel szerinte a karrierjét kockáztatta. Korábban Renée Zellweger képei kapcsán került a középpontba a téma.

Julia Roberts úgy véli, lehet, hogy karrierjét kockáztatta azzal, hogy nemet mondott az arcplasztikára. Az Oscar-díjas színésznő, aki most a Lancome szépségnagykövete, a You Magazinnak adott interjút. "A mostani hollywoodi elvárásokat nem követve sokat kockáztatok azzal, hogy nem vállaltam a műtéteket. De a Lancome-nak is elmondtam, olyan modell szeretnék lenni, akin látszik, hogy idősödik, szóval így legalább öt évig meg kell tartaniuk, mire 50 év felett leszek" – magyarázta a sztár.

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk

Julia akkor adta az interjút, mikor Renée Zellweger képei napvilágot láttak, és ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, szinte felismerhetetlenül nézett ki. Azóta már furcsa magyarázatot is adott.

Roberts hozzátette: "Ideje volt kitakarítani az agyamat, rendet rakni benne, és elengedni azokat a dolgokat, amik mentálisan és érzelmileg lehúznak. Végre könnyebb lett az életem, nem veszek mindent túl komolyan. Ez a boldogság."

A 69 éves Helen Mirren lett a L'Oréal új arcahttp://www.life.hu/trend/20141027-helen-mirren-szineszno-a-loreal-kozmetikai-marka-uj-arca.htmlAlig jár fodrászhoz és nem viszi túlzásba a sportot – valamit mégis tud a hetvenhez közeli színésznő, akit az ismert kozmetikai márka arcának választottak.Trend--Új stílusikon született - less be Maxima holland királyné gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20141019-maxima-holland-kiralyne-stilusikon-lett-ime-a-ruhatara.htmlNem olyan sovány, mint Katalin vagy Letícia, de ugyanolyan jól öltözik, mint "kolléganői". Szerepelt már a Vogue címlapján, a világ legnagyobb államfői pedig megőrülnek érte. A negyvenéves Maxima holland királyné stílusa nagyszerű, változatos, az pedig nagyon szimpatikus, hogy nőies és bájos. Meglestük, hogyan divatozott a királyné 2014-ben - lássuk, mit tanulhatunk tőle!TrendAFPMicsoda haj! Micsoda ruha! Micsoda nő! Liptai Claudia dögösen zsűrizik a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/trend/20141026-liptai-claudia-pink-ruhaja-es-gondor-haja-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlA Sztárban sztárban többnyire fekete-fehér összeállításokban láttuk az egyetlen női zsűritagot. Liptai Claudia azonban dögös, nőies szettre váltott a döntőre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.