Last minute halloweenjelmez hétvégére

jelmez Macskanő Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén te is bekapcsolódnál a halloweeni buliőrületbe, de se kedved, se pénzed nincs extra jelmezbe bújni? Nincs okod az aggodalomra, a gardróbod alapdarabjaiból is látványos kosztümöt készíthetsz magadnak! 

Elő a feketével, itt az alvilág ünnepe!

Last minute kosztümötletekkel ritkán lehet jelmezversenyt nyerni, viszont a halloweeni hangulat megalapozására tökéletesen alkalmasak. Akár a buli előtt 1 órával is elkészítheted őket, hiszen nem igényelnek extra keresgélést. Az alapszetteket érdemes egy feltűnőbb sminkkel kiegészíteni, hogy a végeredmény valóban emlékezetes legyen.

Icipici pók

A kedvenc halloweeni dekorációs elemet 10 perc alatt kivitelezheted. A basic fekete nadrág és hosszú ujjú felső mellé csak 2 darab kiszuperált fekete harisnyára lesz szükséged. A lábravalókat tömd meg az otthon található tetszőleges töltőanyaggal (pl. újságpapír, zokni, vatta stb.), majd egy (két/sok) biztosítótű segítségével rögzítsd a hátadra. Érdemes egy vékony fonál segítségével lazán a karodhoz, illetve a kézfejedhez kötni őket, hogy valóban úgy tűnjön, mintha veled együtt mozognának az óriás póklábak.

Forrás: Instagram/cccaspersen, Facebook/Chrystina Marye, cosmaddict.com

Szörnyella de Frász

Az ördögi Disney-karaktert is könnyedén kivitelezheted az otthoni ruhaalapanyagokból, amennyiben rendelkezel egy kis fekete ruhával, vérvörös rúzzsal és körömlakkal. A Szörnyella életérzéshez elengedhetetlen a „felemás haj", amit egy éjszakára némi liszt segítségével otthon is megalkothatsz magadnak. A tartós tapadáshoz szükséged lesz valami ragadós anyagra, például tojásra vagy hajlakkra. Érdemes a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetned, Szörnyella szipkáját például egy ceruzával is helyettesítheted.

Forrás: Instagram/ktmoneyz, heidilarsenmakeup.com,

Divattippek Szörnyellától

Divatdiktáló mesehősök? Igen, Szörnyellától is van mit tanulni. Itt bemutattuk azt a 3 mesehőst, akinek a stílusát érdemes tanulmányoznod!

Modern Macskanő

Sajnos nem múlhat el beöltözős buli cicafarok és macskabajusz nélkül: a legkevésbé kreatív jelmez általában a buli estéjén fogan meg nőtársaink fejében, amiért nem is okolhatjuk őket, hiszen tényleg ez a legegyszerűbben kivitelezhető halloweeni (farsangi) kosztüm. Ha egy kicsit továbbgondolnád a fekete szemceruzás változatot, akkor meríts inspirációt Batman szexi ellenség-szerelméből, a Macskanőből. A fekete felső és cicanadrág kombót egészítsd ki egy fekete bőrkesztyűvel, illetve egy ugyanilyen színű övvel. A jelmez sava-borsát a festett álarc és a vörös rúzs adja meg. A szemed környékére tus vagy arcfesték segítségével rajzolj egy elegáns maszkot – a kevésbé ügyes kezűek még sablont is találnak hozzá a neten.

Forrás: halloweencostumesmax.com, Facebook/The Dark Knight Rises, Benjamin Riches

Life.hu-tipp:

A vörös rúzs egy igazi, örök klasszikus - itt profikat kérdeztünk arról, hogyan is kell szépen elkészíteni a látványos ajkakat. Ebben a cikkünkben pedig csodás paradicsompiros rúzsokat mutatattunk be - ezek még a halloweenbuliban is nagyon jól jönnek!

Távol állnak tőled ezek a maskarák? A beöltözős bulin sem kell levetkőznöd csajosan elegáns stílusod - itt már mutattunk 3 klasszikusan elbűvölő jelmezötletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.