A 27 éves lánynak kislányként fiús alakja volt, de imádta a képregények szexis mesehőseit. Hála a fűzőnek, most már elégedett a vonalaival – még ha azok közel sem nevezhetők természetesnek.

Nem véletlenül ugrik be egy rajzfilmfigura (és egy kicsit talán Nicki Minaj) képe, amikor ránézünk Kelly Lee Dekay derekára: a divattanulmányokat folytató lányt elmondása szerint az egyik legszexibb mesehős, Jessica Rabbit (A Roger nyúl a pácban című rajzfilm szereplője) inspirálta egyre szorosabbra húzott fűzője és egyre keskenyedő formái elérésében.

Forrás: Northfoto

A 27 éves Kelly, akinek jelenleg 40 centis a dereka, imádja a túlzásokat és azt, ahogyan az anyagok átformálják a testét. „Kislányként nagyon félénk voltam és imádtam, ahogyan a képregények ábrázolták a mesehősöket" – mondta a Mail Online-nak a New Yorkban élő lány, aki olykor az egészségét teszi kockára a vékonyabb vonalakért. 

Forrás: Northfoto

„A lépcsőn akadályozhat a mozgásban, nehéz dolgokat pedig nem is cipelhetek magamon, mert könnyen megsérülhetek. Igazából túrázni is fűzőben szoktam, de ez nagyon veszélyes. Egyszer softballoztam is benne, érdekes érzés volt, de ha edzőterembe megyek, leveszem, mert súlyt emelni nem szabad benne" – magyarázta Kelly. És hogy hogyan fogadják az emberek a nem mindennapi vonalait? „Néhányan imádják, mások utálják, de én mindig is magam miatt csináltam, nem a többiek reakciójáért."

Kié a legvékonyabb?
Kellyé 40 centis, ám nem ő az egyedüli, aki vékonyra fűzött alakjával érte el azt a bizonyos 15 perc hírnevet: Michele Koebke képes volt három éven át, minden nap - igen, még alvás közben is - hordani fűzőjét, hogy elérje az álomméreteket. Senkinek nem ajánljuk, hogy utána csinálják: egészségügyi problémáiról ide kattintva olvashatsz bővebben.