Problémás a magyar nők bőre, de nem tesznek ellene

Forrás: Thinkstock -
bőrbetegség bőr nők kutatás magyar arckrém pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar nők több mint felének napi szinten problémát okoz bőre érzékenysége, emellett döntő többségük tág pórusokra, mitesszerekre, túl zsíros vagy éppen nagyon száraz bőrre is panaszkodik, miközben háromból csak egy nő használ rendszeresen arckrémet.

A Paula's Choice amerikai kozmetikai márka kutatásából kiderült, hogy legtöbben az érzékeny bőr, a tág pórusok és a mitesszerek mellett a pattanásokra panaszkodtak.

Forrás: Thinkstock

„A serdülőkor 18-20 éves korig tart, a mitesszerek, a pattanások és a zsíros bőr ebben az életkorban a leggyakoribb, de a közhiedelemmel ellenétben ezt nem mindenki növi ki. Vannak akik akár évtizedekig is küzdenek a problémás bőrrel, nekik különösen fontos a helyes bőrápolási szokások korai kialakítása" – nyilatkozta Rácz Judit, a márka magyarországi képviselője.

„Sajnos sok a téves információ, és általánosságban elmondható, hogy a tudatos vásárlás kultúrája Magyarországon még kialakulóban van a kozmetikumok területén is" – tette hozzá a szakember, hangsúlyozva, hogy az igényes és tudatos bőrápolási rutin kialakításával a legtöbb bőrprobléma jelentősen javítható.

6 természetes csodaszer pattanásos bőrre - sztárszerzőnk, Takács Nóra tanácsaiért kattints IDE!
Borzasztó! 40 centis derekat fűzött magának Kelly http://www.life.hu/trend/20141028-40-centis-dereka-van-egy-lanynak-a-fuzo-viselesetol.html A 27 éves lánynak kislányként fiús alakja volt, de imádta a képregények szexis mesehőseit. Hála a fűzőnek, most már elégedett a vonalaival – még ha azok közel sem nevezhetők természetesnek. Trend -- Renée Zellweger a szürke hétköznapokban is szörnyen máshogy néz ki http://www.life.hu/trend/20141028-renee-zellweger-a-hetkoznapi-eletben-is-szornyen-mashogy-nez-ki.html Először került a lesifotósok hada elé a 45 éves színésznő, akinek sokkoló átalakulása még ijesztőbben fest a hétköznapokon. Trend -- A 69 éves Helen Mirren lett a L'Oréal új arca http://www.life.hu/trend/20141027-helen-mirren-szineszno-a-loreal-kozmetikai-marka-uj-arca.html Alig jár fodrászhoz és nem viszi túlzásba a sportot – valamit mégis tud a hetvenhez közeli színésznő, akit az ismert kozmetikai márka arcának választottak. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.