Mickey Rourke, ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

ing színész Mickey Rourke ruha öltözet farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak rossz napja volt, vagy valóban temethetjük a színészt Hollywood legszexisebb férfijai közül? Egyre vállalhatatlanabbul néz ki a híresség...

Mi tudjuk, hogy egy olyan pasinak, mint Mickey Rourke, nem feltétlenül kell az utolsó divat szerint öltöznie (és ha már itt járunk, ez a többi férfira is igaz!), a 62 éves színész legutóbbi szerelését azonban egyszerűen nem értjük.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nem tudjuk, melyiken keseredjünk el jobban: a barna hajpánton, amellyel a haját próbálta hátraigazítani, a mellkasáig kigombolt kockás ingen vagy a túlméretezett, szaggatott farmerén – a teljes összképért kattints ide. Hát, nem ezt szoktuk meg Hollywood egykori szívtiprójától, az biztos.

Egyre borzasztóbban fest Mickey Rourke

Most nem az öltözékéről beszélünk, sokkal inkább az egyre jobban eltorzuló arcáról. Mickey Rourke 2008-ban feküdt először a kés alá, plasztikai műtétjének nyomait azóta próbálja helyreállítani. Hogy mennyire ijesztőn fest az egykori szívtipró, arról ide kattintva bizonyosodhatsz meg.
Borzalmasan néz ki - újabb plasztikán esett át a '80-as évek sztárja, Mickey Rourke http://www.life.hu/drlife/20121015-ujbol-kes-ala-fekudt-a-plasztikaimutetfuggo-mickey-rourke-aggasztoan.html A nyolcvanas évek hollywoodi sztárja, Mickey Rourke számos alkalommal próbálta helyrehozni 2008-as rendkívül rosszul sikerült plasztikai műtétjének nyomait, azonban a beavatkozásoknak köszönhetően csak egyre aggasztóbban néz ki az egykor jóképű színész fizimiskája. Dr. Life 60 éves lett Mickey Rourke http://www.life.hu/bulvar/20120914-60-eves-lett-mickey-rourke.html 1952. szeptember 16-án született az amerikai színész. TV + Bulvár Hol van már a szívtipró? Egyre borzalmasabb Mickey Rourke külseje http://www.life.hu/galeria/20120727-fotokon-akkor-es-most-mickey-rourke.html Hol van már a 9 és 1/2 hét őrjítően szexis, kalandvágyó férfiúja? Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.