Görbicz Anita világklasszis kézilabdázó babát vár

Forrás: gyorietokc.hu -
Bajnokok Ligája terhesség kézilabdázó Görbicz Anita gyerekvállalás Győri Audi ETO KC edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár Görbicz Anita, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója. Klubja közleménye szerint a játékos most az anyaságra koncentrál majd.

"Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam, mert már nagyon vártam a jó hírt. Elhatározásomat a nyár elején a klubommal és Németh András szövetségi kapitánnyal is egyeztettem, akik elfogadták a döntésemet, így a jelenlegi szezonra ennek fényében készültünk"- nyilatkozta a 31 éves irányító, aki meccset már nem vállal, de az edzéseket folytatja az orvosa által jóváhagyott terheléssel.

Forrás: gyorietokc.hu

"Mindkét szemem nevet, még akkor is, ha Anita kiesése nehéz feladatok elé állít bennünket" - mondta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke, aki szerint az elmúlt hónapokban volt idejük felkészülni a hírre. „Az idei csapatunkat is ennek tudatában állítottuk össze: ezért szerződtettük Macarena Aguilart harmadik irányítónak." Hozzátette: a csapat kapitányára a továbbiakban is számítanak.

A győri csapatból egyébként szintén gyermeket vár egy másik világklasszis, a norvég kapus, Katrine Lunde - tudósít az MTI.

Görbicz nyár elején nyilatkozott arról, hogy esküvőre és családalapításra készül Vincze Ottó focistával, aki a pályán jegyezte el szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.