Nyugisan, dögös bikiniben pihizik az übervékony Sarka Kata

Forrás: Facebook/Kata Sarka -
Sarka Kata pihenés Sárvár bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb akkor írtunk Sarka Katáról, amikor terhesnek nézték, pedig éppen vékonyabb volt, mint valaha. Hogy többé ne fordulhasson elő ilyen banális tévedés, Kata elébe ment a találgatásoknak és ismét megmutatta, milyen elképesztően vékony.

Sarka Kata és családja Sárváron pihen, és mint a Facebookról kiderül, ma van a utazásuk utolsó napja. Kata "nyugodt" felkiáltással az alábbi képet osztotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Kata Sarka

Megtudtuk, mi Sarka Kata álomhasának titka

Kata korábban a Life.hu-nak mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30 illetve 33 kilót hízott, mert sokszor nem tudott ellenállni a csábításnak. A szülések után kőkeményen meg kellett küzdenie a pluszsúllyal, mert nem olyan ütemben akartak lemenni a kilók, ahogy azt ő szerette volna. Ma azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezt pedig mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül érte el. És hogy hogy csinálja? Itt olvashatsz tippjeiről és trükkjeiről bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.