Bréking! Eva Mendes kilépett az utcára - először fotózták le gyermeke születése óta

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Flix Geva -
Ryan Gosling színésznő terhesség Eva Mendes gyerekszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat héttel első gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre Eva Mendest. A színésznő - mást nem is várhattunk volna - pont olyan jól néz ki, ahogyan szokott. Ráadásul jó látni, hogy ennyire szerelmes!

Mi más lehetne az oka arra, hogy a saját ruhái helyett Ryan Gosling kardigánját viselje? Legalábbis mi azt gyanítjuk, a színésznőn lévő ruhadarab nem Eva sztárgardróbjából való. Ennek ellenére a 40 éves színésznő ultracsinos és természetesen gyönyörű.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Flix Geva

Bármennyire is szerettük volna, hogy Ryan Gosling másik nőt válasszon gyermeke anyjának, be kell látnunk: Eva sem volt olyan rossz döntés. A pár első gyermeke, egy kislány, 2014 szeptemberében született. Ahogy akkor írtuk, Eva és Ryan egyébként a Túl a fenyvesen című film forgatásán jöttek össze három éve, ám mint ahogy kapcsolatuk, úgy a színésznő várandósága tekintetében is óvatosan bántak a nyilvánossággal.

Erotikus fotókon Eva Mendeshttp://www.life.hu/kult/20130109-eva-mendes-szineszno-es-jamie-dornan-ferfimodell-erotikus-fotokon-a.htmlEva Mendes legújabb filmjére még várni kell néhány hónapot. A rajongóknak addig is itt van néhány kép a sztár egyik legerotikusabb fotózásáról 2010-ből. Kult--Furcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendeshttp://www.life.hu/drlife/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.htmlE pillanatban ő az egyik legszebb színésznő Hollywoodban, tökéletes testét nők milliói irigylik a világon. Most, ha lehet, még több irigye lesz, ugyanis Eva elárulta, hogy bár egészségesen táplálkozik, egyáltalán nem riad vissza a szénhidrátoktól. A Zest Magazinnak készülő fotósorozat közben a 37 éves színésznő elárulta: kedvenc étele a kenyér és a tészta.Dr. LifeMegszületett Eva Mendes és Ryan Gosling kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140916-megszuletett-eva-mendes-es-ryan-gosling-gyermeke.htmlBár sokáig rejtegette pocakját Eva Mendes, júliusban csak napvilágot látott, hogy babát vár. Nos, a Ryan Goslinggal közös kislányuk szeptember 12-én, pénteken megszületett, a hírt kedden az US Weeklynek erősítették meg.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.