Nagy vihart kavart a Victoria’s Secret kampánya - a hús-vér nők felháborodtak

fehérnemű felháborodás vékony kampány nők Dear Kate Victoria's Secret botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felháborodást keltett a Victoria's Secret "Tökéletes test" elnevezésű kampányfotója, ami sokak szerint azt hirdeti, annak van csak tökéletes teste, aki ilyen vékony, mint a lányok a képen.

Korábban is kiborította a közönséget a cég, mikor tavaly az éves show-juk ünnepléseként tweeteltek egy fotót, ami azt a címet kapta, "Kinek kell talár és a sapka, ha viselhetsz szárnyakat is?" - utalva arra, hogy kinek kell a diploma, ha fehérneműmodell is lehet az ember. Miután az alaposan megphotoshopolt "Tökéletes test" kampány fotó napvilágot látott, rengetegen gondolták úgy, hogy a fehérnemű márka fényképe szerinti tökéletes test sokkal inkább egészségtelenséget, mint szépséget közvetít.

Forrás: www.dearkates.com

Az Egyesült Királyságban a diákok petíciót írtak, hogy a Victoria's Secret kérjen bocsánatot azért, mert károsító üzenetet közvetít. Húszezer aláírás gyűlt össze, de egyelőre a cég még nem válaszolt.

A Dear Kate fehérnemű cég fotóval válaszolt a botrányt okozó képre: Megmutatta, milyenek az igazi nők:

Forrás: www.dearkates.com

Egyforma, vékony, modellalkatú lányok helyett többfajta testalkatú hölgy került a fényképre.

Ilyenek a hús-vér nők!

Korábban egy blogger és egy divatfotós fogott össze, hogy megmutassák, hogyan festenek a valóságban, képmanipuláló program nélkül a nők - a forradalmi fotósorozatért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.