Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutóján

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
fehérnemű modell Palvin Barbara Ebergényi Réka Mihalik Enikő Victorias Secret Mészáros Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. 

Mészáros Diána

Az 1982-es születésű szőkeség tizenhét évesen jelentkezett először modellversenyre, ezt követően pedig nagyon sikeres lett nemzetközi szinten is. Kapott Vogue-címlapot, és olyan világmárkák kifutóin sétált, mint a Versace, John Galliano, Dolce and Gabbana, Gucci, Missoni, Yves Saint Laurent, Givenchy, Valentino, Roberto Cavalli. 2001-ben "angyal" lett - a Victoria's Secret divatshow egyik szereplője volt. Diánáról nem sokat hallani az utóbbi években - 2012-ben még megtaláltuk az olasz Glamour egyik divatanyagában, 2013 elején pedig egy Massimo Rebecci kampányban.

Itt megnézheted Diánát 26:24-nél:

Ebergényi Réka

Az idén 33 éves modell későn, 21 évesen kezdte a szakmát, de így is hihetetlen sikereket ért el. A Lancome világmárka arca volt, de szerepelt a Rolex, az Armani, Emanuel Ungaro kampányaiban is. Réka szuper alakjára többen felfigyeltek: évekig volt a Sports Illustrated modellje, 2012-ben pedig ő is ott volt a Victoria's Secret divatshow-n - két szettet is bemutatott. Réka tavaly adott életet kislányának, így most az anyaság teszi ki a legtöbb idejét, idén azonban már ott bulizott smink nélkül a Szigeten.

Réka a VS show-n 21:50 és 38:01-nél:

Mihalik Enikő

A 27 éves modell talán a leghíresebb a magyar szépségek között. 2002-ben, 15 évesen első lett a hazai, negyedik pedig a nemzetközi Elite Model Look modellversenyen, ezzel megnyílt előtte a nemzetközi divatvilág. A békéscsabai szépség a Chanel kifutóján mutatta meg magát először, de ez csak a kezdet volt: Enikő vonult már többek között a Givenchy, Blumarine, Moschino, Diane von Furstenberg és a Versace égisze alatt is. Több Vogue-címlapon szerepelt, 2010-ben pedig Terry Richardson fotózta a Pirelli-naptárhoz - ő volt az első magyar lány, aki bekerült a nemzetközi sztárok közé, méghozzá ruha nélkül. 2009-ben a Victoria's Secret is beválogatta az angyalai közé, idén pedig újra ott lesz a legszebb fehérneműmodellek között. Enikő folyamatosan dolgozik, pár hete mi is elcsíptük Budapesten: ő volt az idei Gombold újra! sztárja.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Palvin Barbara

A gyönyörű, vicces és őrülten szexi Barbi 13 évesen kezdett modellkedni, és fénysebességgel repült a legnagyobbak közé. A 21 éves modell két éve ragyogott a Victoria's Secret kifutóján, de ezen kívül is rengeteg modellmunkája volt. Első magyarként 2012 óta ott van a L'Oréal szépségnagykövetei között, 2011-ben Chanel-arc volt. Több Vogue-címlapon szerepelt, dolgozott az Armani Exchange, H&M, Pull and Bear kampányaiban, és megfordult már a Prada, Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro kifutóján. 2012-ben ott volt a világhírű fehérneműcég éves divatbemutatóján, akkor pedig Justin Bieber miatt a világsajtó is felfigyelt a magyar lányra. Barbi a mozivásznon is kipróbálta magát: idén pár másodperc erejéig láthattuk a Herkules című moziban is. Nemrég a születésnapja alkalmából itt megmutattuk kedvenc fotóinkat Barbiról.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.