Matthew McConaughey David Beckham fiú Levi McConaughey Romeo Beckham Burberry London New York sztárgyermek Camila Alves cuki Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ két másik pontján, de egy időben lépett színre a két sztárcsemete, Levi McConaughey és Romeo Beckham. Téged melyikük vett le a lábadról?

Két dolog is közös Levi McConaugheyben és Romeo Beckhamben. Mindketten híres szülők gyermekei, akiktől ráadásul remek géneket is örököltek – így nem csoda, hogy már most elolvadunk tőlük. Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves egy New York-i hotelből indultak el legidősebb fiacskájukkal, akit meg tudtunk volna zabálni csokornyakkendőjében és méretre igazított szmokingjában.

Ugyanekkor lépett színre a 12 éves Romeo Beckham is - csak egy pár kilométerrel arrébb. David és Victoria Beckham második legidősebb gyermeke a Burberry 2014-es karácsonyi kampányának londoni megnyitóján bájolta el a nagyérdeműt, amelyben ő maga is modellszerepet vállalt. Már csak egyetlen kérdésünk maradt: melyik sztárcsemete a cukibb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.