Babát vár a népszerű sportriporter, Takács Rita

Fotó: Mudra László [origo] -
terhesség családalapítás Takács Rita babavárás Sport TV sportriporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Rita, a Sport Tv műsorvezetője gyermeket vár. Nyáron ment feleségül Tömő Attilához, a magyar labdarúgó-válogatott csapatmenedzseréhez, és máris bővül a család.

„Terveztük a párommal a gyermekvállalást, úgy voltunk vele, hogy az esküvő után bármikor érkezhet a baba. A terhesség hatodik hónapjának elején járok és szerencsére minden a legnagyobb rendben van" – mesélte boldogan a Blikknek Takács Rita, akin az első négy hónapban nem is nagyon látszott, hogy állapotos, most már azonban gömbölyödik a pocakja.

Fotó: Mudra László [origo]

A Harmadik félidő című műsor háziasszonya nem hagyta abba a munkát, továbbra is ott van az NB I-es futballmérkőzéseken pálya széli riporterként, és a vasárnapi futballshow-ban is időről időre helytáll. „Természetesen" a baba már most nagy focirajongó.
„Fiunk lesz, és hogy érdeklődik a foci iránt, azt ezen a hétvégén, a legutóbbi meccsen, amelyen dolgoztam, bizonyította is. Amikor a bírótól elhangzott a kezdősípszó, éreztem, hogy a pici elkezdett rúgkapálni a hasamban" – mondta nevetve a kismama.

A napokban derült ki, hogy babát vár Görbicz Anita, a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.