Ördög Nóra a legjobban öltözött műsorvezető

Fotó: Polyak Attila - Origo -
fashion week X-Faktor műsorvezető Istenes Bence Varga Edit tehetségkutató műsor öltözködés Rising Star Virtuózok Ördög Nóra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki a legjobban öltözött tehetségkutatós műsorvezető? – kérdeztük a Life.hu olvasóitól. A szavazatok alapján egyértelmű a válasz. Íme, az eredmény.

Fej-fej mellett haladt a Life.hu szavazásán Ördög Nóra és Istenes Bence: a két konkurens csatorna tehetségkutató műsorának vezetőjét ezúttal stílus és öltözködés alapján állítottuk szembe egymással. Az olvasók által leadott voksok alapján egyértelműen az immár kétgyerekes Nóri a nyerő.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Egyet is kell, hogy értsünk: Nánási Pál felesége megjelenése teljesen elkápráztatott bennünket a Rising Star legutóbbi adásában. Istenes Bencét sem kell sajnálnunk: a nem egy celebnő szívét elrabló fiatal médiasztár sokáig vezette a listát, végül a szintén előkelő második helyre csúszott. A dobogó harmadik fokán a híradósként megismert Varga Edit áll, aki a Virtuózok tehetségkutató műsorát vezeti.

A legjobban öltözött műsorvezetők:

Ördög Nóra (Rising Star) – 40%
Istenes Bence (X-Faktor) – 29%
Varga Edit (Virtuózok) – 10%
Szabó Zsófi (X-Faktor) – 9%
Majka (Rising Star) – 9%
Bősze Ádám (Virtuózok) – 1%

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.