Teljesen bevadult élete első Vogue címlapján Palvin Barbi

Forrás: Facebook/Vogue Portugal -
címlap Palvin Barbara Axente Vanessa Vogue portugál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi először került a nívós magazin borítójára – ő lett a Vogue portugál kiadásának decemberi címlaplánya.

Nem panaszkodhat Palvin Barbi. Legutóbb a francia Madame Figaro magazinban meztelenkedett, most pedig a portugál Vogue magazin kérte fel egy címlapfotózásra. Az igaz, hogy a fiatal magyar modell szerepelt már korábban is a nívós divatlapban (például a japán kiadásban), de a címlapon még sosem. Barbi leopárdmintás kabátban, dívaként debütált.

Forrás: Facebook/Vogue Portugal

A fotókat Marcin Tyszka készítette. IDE kattintva még több képet nézhetsz meg a fotózás kulisszatitkairól.

Barbin kívül egy másik magyar modellünk is megjelent korábban a Vogue borítóján: Axente Vanessa például felbukkant a német és az olasz címlapon is.

Unalom és aligvillantás - szinte elalszunk az MTV Europe Music Awards ruhái láttánhttp://www.life.hu/trend/20141110-mtv-europe-music-awards-ruhak-glasgow-ban-nicki-minaj-juordan-dunn.htmlVasárnap este rendezték Glasgow-ban az európai díjátadót, ahol az egy négyzetméterre eső villantások száma messze elmaradt az esemény tengerentúli párjától. De nem lenne igazságos, ha nem mutatnánk meg, mit produkálnak a celebek Európában - lássuk a "legmerészebb" szetteket. Trend--Ördög Nóra a legjobban öltözött műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20141110-ordog-nora-a-legjobban-oltozott-tehetsegkutatos-musorvezeto-a-life-hu-szavazasa-alapjan.htmlKi a legjobban öltözött tehetségkutatós műsorvezető? – kérdeztük a Life.hu olvasóitól. A szavazatok alapján egyértelmű a válasz. Íme, az eredmény.Trend--"Egy nő legyen dögös és kész!" - Az X-Faktor férfi versenyzői elárulták, mire indulnak behttp://www.life.hu/trend/20141108-az-x-faktor-2014-ferfi-versenyzoi-elarultak-mitol-dogos-egy-no.htmlAz X-Faktor kulisszái mögött járva van időnk beszélgetni a versenyzőkkel. A negyedik élő adás előtt arról is faggattuk őket, mit viseljen egy nő, ha meg akarja hódítani őket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.