Minden évben a legsikeresebb és legnépszerűbb modell viselheti a világ legnagyobb fehérneműshow-ján, a Victoria's Secret kifutóján a Fantasy Bra névre hallgató méregdrága csodamelltartót. Idén először nem egy, hanem két modell mutatja majd be a többmilliós fehérneműket, de lássuk, hogy 1996 óta kik viselhették ezeket a kreációkat.

A Fantasy Bra 1996 óta létezik, és minden évben valami még extrábbal rukkolnak elő a tervezők. Az első időkben azonban még nem viselhették kifutón: 1996-ban Claudia Schiffert csak a fehérneműcég karácsonyi katalógusához fotózták az 1 millió dolláros melltartóban, a cég ugyanis biztonsági okokból nem merte kifutóra vinni. A dolog pikantériája, hogy Claudiáé volt a "legolcsóbb" csodamelltartó, utána már csak drágább kreációk készültek. Akkor azonban még nagyon különlegesnek számított. 2001-ben Heidi Klum volt az első, aki az éves divatshow-n már viselhette a melltartót. Ő volt egyébként a legszerencsésebb angyal - a német szépség ugyanis három alkalommal pózolhatott a méregdrága fehérneműkben. És hogy ki viselhette a legborsosabb árú, 15 millió dolláros melltartót? Hamarosan kiderül!

/1411/M_reg201411111584
Magyar modellek világhírű fehérneműkben

Idén Mihalik Enikő is kifutóra lép a Victoria's Secret színpadán, ám nem ő az egyetlen szerencsés magyar lány, akinek ez sikerült. Itt elolvashatod, kik jutottak be még a leggyönyörűbb nők közé.