Dollármilliók gyönyörű kebleken - A világ legdrágább melltartójának története

Claudia Schiffer Fantasy Bra Alessandra Ambrosio Karolina Kurkova melltartó Candice Swanepoel Victorias Secret Adriana Lima Miranda Kerr Gisele Büdchen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben a legsikeresebb és legnépszerűbb modell viselheti a világ legnagyobb fehérneműshow-ján, a Victoria's Secret kifutóján a Fantasy Bra névre hallgató méregdrága csodamelltartót. Idén először nem egy, hanem két modell mutatja majd be a többmilliós fehérneműket, de lássuk, hogy 1996 óta kik viselhették ezeket a kreációkat.

A Fantasy Bra 1996 óta létezik, és minden évben valami még extrábbal rukkolnak elő a tervezők. Az első időkben azonban még nem viselhették kifutón: 1996-ban Claudia Schiffert csak a fehérneműcég karácsonyi katalógusához fotózták az 1 millió dolláros melltartóban, a cég ugyanis biztonsági okokból nem merte kifutóra vinni. A dolog pikantériája, hogy Claudiáé volt a "legolcsóbb" csodamelltartó, utána már csak drágább kreációk készültek. Akkor azonban még nagyon különlegesnek számított. 2001-ben Heidi Klum volt az első, aki az éves divatshow-n már viselhette a melltartót. Ő volt egyébként a legszerencsésebb angyal - a német szépség ugyanis három alkalommal pózolhatott a méregdrága fehérneműkben. És hogy ki viselhette a legborsosabb árú, 15 millió dolláros melltartót? Hamarosan kiderül!

/1411/M_reg201411111584

Magyar modellek világhírű fehérneműkben

Idén Mihalik Enikő is kifutóra lép a Victoria's Secret színpadán, ám nem ő az egyetlen szerencsés magyar lány, akinek ez sikerült. Itt elolvashatod, kik jutottak be még a leggyönyörűbb nők közé.

Hangolunk a díjátadóra: Sokkoló szettek az MTV Europe Music Awards 20 évébőlhttp://www.life.hu/trend/20141109-mtv-europe-music-awards-dijatado-legmereszebb-ruhai.htmlNovember 9-én este Glasgow-ban rendezik az MTV Europe Music Awards díjátadót, ahol a házigazda Nicki MInaj lesz. Már csak miatta is forró lesz a hangulat, de a többi világsztárt sem kell majd félteni, már ami a szupermerész összeállításokat illeti. Ezekre a díjátadókra ugyanis mindenki igyekszik hozni a formáját - lássuk, hogyan sikerült ez az elmúlt 20 évben. Trend--Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--Mihalik Enikő öt év után újra hazai kifutón - Less be a Life.hu-val a kulisszák mögé!http://www.life.hu/trend/20141004-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-a-gombold-ujra-dontojeben-ot-ev-utan-allt-kifutora.htmlOktóber első hétvégéjén a divaté volt a főszerep Budapesten. A legismertebb hazai és közép-európai tervezők mutatták be a 2015-ös tavaszi kollekcióikat, a Life.hu pedig ott volt a kulisszák mögött. A hétvége egyik legfontosabb eseménye a Gombold újra! döntője volt, ahol Mihalik Enikő is színpadra lépett. Mi is ott lehettünk a világhírű magyar modellel!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.