Ez meg mi? Itt az átmeneti mellimplantátum!

Forrás: Thinkstock -
mell plasztika mellimplantátum sóoldat szépség test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, nem lesz karácsonyi slágerajándék az Instant Mell, azaz a próba-implantátum. Mert már ilyen is van!

Éljenek a kis cicik! Milyen mell jön be igazán a pasiknak? Kattints IDE és olvass tovább!

Sok nő vágya a nagy és formás mell, de nem mindenki meri vagy akarja kipróbálni a plasztikai műtétet. Erre az esetre készült a 24 órás szupermell. Nagyjából 20 percet vesz igénybe a művelet, 2000-3500 dollár körül lesz elérhető. Sóoldatot injekcióznak a mellbe, ezután egy napig mutogathatóak az új cicik, majd az oldat felszívódik.

Forrás: Thinkstock

Ez olyan érzés lehet, mint egy autóversenyzésre vágyónak öt percig tesztautót vezetni, azaz rossz. A módszer pozitívuma talán az, hogy mielőtt kés alá feküdnének a nők, kipróbálhatják, valóban akarják-e a beavatkozást.

Az idei ajándékozási szezont még megúszhatjuk „vakációs cici" nélkül, ugyanis a tervek szerint két év múlva lesz elérhető. A nagyon hasznos találmány kifejlesztője, Dr. Rowe szerint esküvőkre, nagy eseményre fogják legtöbbször kérni a szolgáltatást.

A Renée Zellweger-hatás elkerülése érdekében óvatosan a plasztikai műtétekkel!

Titokban erre vágytál: elkészült a színváltoztatós Jégvarázs melltartóhttp://www.life.hu/trend/20141112-szinvalto-jegvarazs-melltartot-keszitett-a-triumph.htmlFanatikus Jégvarázs-rajongók, irány Japán: elkészült a népszerű Disney mesefilm ihlette melltartó, ami még színt is változtat érintés hatására.Trend--Olvasható implantátumok - Újdonság a mellcsekkoló készülékhttp://www.life.hu/drlife/20140507-olyan-olvashato-implantatumok-kerulhetnek-beultetesre-amelyek-adataihoz-feltaro-mutet-nelkul-lehet.htmlA mellimplantátum beültetése hosszú időre szóló döntés. A szervezetbe ültetett idegen anyag évekig, évtizedekig marad bent, emiatt fontos, hogy a vele és a műtéttel kapcsolatos információk mindig rendelkezésre álljanak. Dr. Life--Mellimplantátumokat hívtak visszahttp://www.life.hu/drlife/20140310-a-cereplas-nevu-francia-ceg-mellimplantatumait-hivtak-vissza.htmlEgy francia cég termékeivel volt gond.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.