Nézd meg a világhírű modell, Lara Stone testét szülés után!

Forrás: AFP -
Lara Stone fotó pucér szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jurgen Teller kamerája előtt dobta le ruháit szülés után a világhírű modell, Lara Stone. A fotókról azt állítják, hogy retusálatlanok, mi pedig miért ne hinnénk el ezt. 

Jóideje nem készültek ennyire szexi fotók Lara Stone-ról. A gyönyörű modell ugyanis 2013 májusában adott életet a David Walliams komikussal közös gyermeküknek, és azóta nem vetkőzött le kamerák előtt. Igaz, egy különleges festményen még anyaszült meztelenül egy húscafatokkal beborított ágyon pózol várandósan, de ez mégsem ugyanaz, mint egy aktsorozat. Rajongói egyébként még a tavalyi évben megcsodálhatták Larát, akkor az i-D magazinban jelent meg róla egy egy pimasz képsorozat, ahol kebleit mindössze két pohár borral takarta el.

Forrás: AFP

Nos, az alábbi friss fotók némelyikén még ez sem fedi melleit, így a képek elég pikánsra sikeredtek. Tény, Lara nagyon is emberi a fotókon, ráadásul nagyon szerethetővé teszi az is a képeket, hogy egy nemrégiben szült topmodell megmutatja terhességi csíkjait minden testi változást, amely a várandóssággal és szüléssel együtt jár. A fotósorozatot a fashiongonerogue.com-on nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.