Hilary Swank Elizabeth Banks mustra stílus Jessica Alba Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten igazi stílusikonok lepték el a vörös szőnyeget. Jennifer Aniston csúcsformában feszített új filmje premierjén, Jennifer Lawrence pedig most is hozta szuperdögös formáját. De történtek még izgalmak a héten - íme, a Life.hu stílusmustrája. 

Katalin vs. Letícia

A héten Katalin hercegnő ismét megmutatta, milyen egy igazán csinos kismama, a párbajt azonban nálunk az asztúriai királyné nyerte. Imádtuk Letícia modern, ugyanakkor divatos fonott frizuráját, és kíváncsian várjuk, vajon Katalin próbálkozik-e valaha hasonló csavarral.

Dögös főnökök

A Förtelmes főnökök 2. premierjén alaposan kitett magáért a film főszereplője, Jennifer Aniston és Jason Sudeikis kedvese, Olivia Wilde. A szőke színésznő egy rafinált Antonio Berardi kreációban tündökölt - imádtuk, hogy a majdnem egyszerű kisfeketét pipacspirossal bolondította meg. A Doktor House sztárján is eszméletlenül állt a Jenniferéhez hasonló fazonú Michael Kors darab. Vajon szándékosan öltöztek össze?

Hétköznapi sikk

Ha stílusról van szó, akkor a következő két hölgytől tényleg érdemes ellesni néhány trükköt. Taylor Swift imádnivalóan kombinálta a konszolidált szövetkabátot a bőrrel, Jessica Albán pedig - szörnyű kimondani - de még egy oversize kardigán is őrülten szexi. Taníts bennünket, Jessica!

Szexi Jennifer kontra tündérlány

Az éhezők viadala című film sztárja a héten kétszer is elbűvölt bennünket: a tűzpiros Antonio Berardi darab eszméletlenül állt a sztár tökéletes alakján, a férfias zakó pedig remekül ellensúlyozta a ruha szexisségét. Az élénk rúzsért külön pluszpont jár. Persze Jen a héten igyekezett más oldalát is megmutatni: a Dior-ruhacsoda is álomszép volt.

A hét meglepetései

Talán kissé elfogultak vagyunk, de a héten két kedvenc tervezőnk öltöztetett két csodaszép színésznőt, a végeredményt temészetesen imádtuk. Hilary Swank Giambattista Valli ruhájába egy perc alatt beleszerettünk, de Elizabeth Banks Elie Saab csodájához csak néhány másodperc kellett. Álomszép, nem igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.