Különleges módszerrel fogyott Árpa Attila felesége

Forrás: Ancsin Gabor -
diéta terhesség fogyás fehérje Árpa Attila fogyókúra Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina nem titkolja, hogy a szülést követően ő is megküzdött a felesleges kilókkal. Egy különleges diétának köszönhetően azonban újra topformában van az egykori modell.

Szabina mióta rátalált a fehérjealapú termékekre szenvedésmentesen tartja formában magát, sőt még férjét, Árpa Attilát is rávette, kövesse őt diétájában – írja a hot! magazin.

Forrás: Ancsin Gabor

„A terhességem alatt sokat híztam és az utolsó kilóktól képtelen voltam megszabadulni. Amikor Amira világra jött, szépen csökkent a súlyom, aztán a szoptatás alatt visszahíztam. 24 kiló plusz volt rajtam, ebből az utolsó 10-et a különleges, fehérjelapú diétával és személyre szabott életmód-tanácsadással sikerült leadnom" – mesélte Szabina, aki azóta a termékek magyarországi forgalmazója lett és férjét is rávette, hogy ezzel a módszerrel tartsa formában magát.

Látványosan lefogyott az X-Faktor miatt Little G Weevilhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141114-little-g-weevil-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-nyolc-kilot-fogyott.htmlNyolc kilótól szabadult meg az X-Faktor mentora, amióta belekerült a show-ba és éjjel-nappal dolgozik.Ez Zsír!RTLKLUBNassolás mellett is lehet tökéletes alakod! Bata Szilvi fitneszmodell elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141111-bata-szilvia-fitneszmodell-edzesterve-dietaja-kedvenc-gyakorlatai.htmlA 21 éves Bata Szilvia édesszájúnak vallja magát, ennek ellenére nem esik nehezére csúcsformába lendülni, ha egy versenyszezon megkívánja. A csinos fiatal lánnyal edzésről, életmódról, alakformálásról beszélgettünk. Ez Zsír!--Ötven kilót fogyott Czibi Norbi, a Rising Star énekesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20141114-czibi-norbi-a-rising-star-enekese-otven-kilot-fogyott.htmlBizony-bizony, a színpadon nem csupán énekelniük kell jól, de a külső sem mellékes... A Rising Star énekese, Czibi Norbi éppen ezért még keményebbre vette a diétáját. Pedig, amit eddig elért, az sem semmi...Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.