Uma Thurmannek jól áll az Audrey Hepburn-stílus

Forrás: AFP/John Macdougall -
Uma Thurman kiegészítő Bambi-díj Audrey Hepburn kis fekete ruha Kill Bill ékszer díjátadó Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szégyen egy igazi divatikontól tanulni - és ezt a szőke színésznő is nagyon jól tudja. Ezért is vette az ihletet Audrey Hepburntől.

Uma Thurman tudja, mikor kell bevetni azt a bizonyos kis fekete ruhát. A 44 éves színésznő a berlini Bambi-díjátadón jelent meg ebben az Audrey Hepburnre hajazó dresszben, amely finoman követte és kiemelte a sztár karcsú vonalait. Külön pluszpont jár a kiegészítőkért!

Forrás: AFP/John Macdougall

Uma is ott volt a német Bild und Funk tévés magazin elismertjei között: a Kill Bill színésznője a „nemzetközi színésznő" kategóriában vehette át az őt megillető díjat.

Audrey Hepburn - A nő, aki maga volt a stílus

Szép, finom és kortalan - a Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra ezúttal a legendás színésznő és divatikon nyomába eredt. Cikkét ide kattintva olvashatod el.
Lánya kísérte el a vörös szőnyegre Uma Thurmant – mint két tojás!http://www.life.hu/trend/20141021-uma-thurman-szineszno-es-lanya-maya-egyutt-mentek-el-a-the-theory-of-everything-cimu-film.htmlA 44 éves Uma Thurman és 16 éves nagylánya, Maya együtt mentek el egy New York-i filmpremierre. Nem nehéz észrevenni: ez a lány tiszta anyja!Trend--Audrey Hepburn unokája a nívós magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20140814-audrey-hepburn-unokaja-emma-ferrer-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlAudrey Hepburn unokája, Emma Ferrer került a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlapjára. Kísértetiesen hasonlít a legendás színésznőre.TrendOrigoSosem láthattuk még ilyen hétköznapinak Audrey Hepburnthttp://www.life.hu/news/20140813-audrey-hepburn-sosem-volt-meg-ennyire-hetkoznapi-mint-bob-willoughby-fotoin.htmlHamarosan megjelenik a hollywoodi díva mindennapjait megörökítő fotóalbum, amelynek minden egyes darabját a hírességeket fotózó Bob Willoughby készítette.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.