Tóth Gabi lila Szabó Zsófi haj X-Faktor 2014 After X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az After-X műsorvezetője, Szabó Zsófi rövid, szőke tincsei már lila árnyalatban is tündökölnek. Nagyon vagány lett az új séró! Korábban egyébként Tóth Gabi is külsőt váltott.

Menő, lila hajra váltott Szabó Zsófi. Az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetője, akit legutóbb élő adásban randira hívtak, közösségi oldalán mutatta meg lila frizkóját. Íme:

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb Tóth Gabi váltott frufrus frizurára. Vajon ki lesz a következő az X-Faktor-csapatból, aki átalakul?

Hogy tetszik neked Szabó Zsófi lila haja?

Milyen szépségápolási praktikákat alkalmaz Szabó Zsófi? Kattints IDE és kiderülnek a titkai!
Szabó Zsófi rajongói segítségét kértehttp://www.life.hu/bulvar/20141106-szabo-zsofi-smink-nelkuli-fotot-posztolt-facebookon-mc-hawer-is-beindult-ra.htmlSzabó Zsófi Facebook oldalán tette fel a költői kérdést: sminkkel vagy anélkül. Natúr fotója generált jó néhány kommentet, rosszindulatú hozzászólásokból sem volt hiány, sőt, még Mc Hawer is beindult a kép láttán. Ajjaj.TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi nem akar egyedül megöregednihttp://www.life.hu/intim/20141031-szabo-zsofi-most-a-musorvezetesre-es-a-munkara-koncentral-de-nem-akar-egyedul-megoregedni.htmlSzabó Zsófi most minden erejével a tévézésre és a karrierjére koncentrál, de később szeretne családot, ugyanis nem akarja egyedül leélni az életét.IntimOrigoMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlíthttp://www.life.hu/bulvar/20141022-majka-szabo-zsofit-jonah-hill-csunyacska-szineszhez-hasonlitotta-facebookjan-most-all-a-balhe.htmlMajka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.