Will Smith gyerekei szerint iskolába járni haszontalan időtöltés

Forrás: AFP/Angela Weiss -
suli Willow Smith interjú iskola regény írás könyv Jaden Smith Will Smith Jada Pinkett-Smith autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Willow és Jaden Smith a T Magazine hasábjain magyarázzák, miért hülyeség suliba járni. Meggyőző érvek következnek.

Mióta a világra jöttek, azóta a reflektorfényben él Willow és Jaden Smith – hála híres szüleinek, Will Smithnek és Jada Pinkett-Smithnek. A két testvért a T Magazine ültette le egy rendhagyó interjú erejéig, ahol szó esett a könyvekről és az iskoláról is – amelyhez, mint kiderült, mindössze egy évig volt szerencséjük.

Forrás: AFP/Angela Weiss
Sosem látott fotóval köszöntötte fel feleségét Will Smithhttp://www.life.hu/intim/20140919-will-smith-szinesz-egy-sosem-latott-fotoval-koszontotte-feleseget-jada-pinkett-smith-t.htmlNem tudni, hol és mikor készült a sztárpár képe, de amit hozzáfűzött - mi elolvadtunk, azt biztos.IntimOrigoLeborotválta a haját Will Smith nejehttp://www.life.hu/trend/20131011-jada-pinkett-smith-amerikai-szineszno-will-smith-felesege-extrem-frizurat.htmlNem mindennapi frizurát vágott magának Jada Pinkett Smith, aki oldalt felnyírt, hátul kontyba fogott hajjal pózol a közösségi oldalra feltett fotóján.TrendEgy hollywoodi sikersztori: Will Smithhttp://www.life.hu/galeria/20130920-fotokon-akkor-es-most-will-smith-szinesz-producer-es-grammydijas.htmlA világhírű színész a napokban ünnepli 45. születésnapját.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.