Willow és Jaden Smith a T Magazine hasábjain magyarázzák, miért hülyeség suliba járni. Meggyőző érvek következnek.

Mióta a világra jöttek, azóta a reflektorfényben él Willow és Jaden Smith – hála híres szüleinek, Will Smithnek és Jada Pinkett-Smithnek. A két testvért a T Magazine ültette le egy rendhagyó interjú erejéig, ahol szó esett a könyvekről és az iskoláról is – amelyhez, mint kiderült, mindössze egy évig volt szerencséjük.

Forrás: AFP/Angela Weiss

 „A legjobb és egyben a legrosszabb élményem volt. Azért volt jó, mert megértettem, miért olyan lehangoltak a gyerekek. És rossz volt, mert én is az lettem" – kezdi a Smith házaspár 14 éves lánya, Willow, aki szerint már csak azért sem hitelesek a sulik, mert véget érnek. Márpedig a tanulás – ahogy ő fogalmaz – soha nem ér véget. Nahát.

A kishölgy egyébként saját bevallása szerint jelenleg egy kvantumfizikáról szóló könyvet olvas, két évvel idősebb bátyja pedig elárulta, húga szereti papírra vetni gondolatait: „Willow hatéves kora óta írja saját regényeit" – árulkodott a 16 éves Jaden, aki egyébként nemrég kezdte el megszerezni a jogosítványát, és szerinte az egyre növekvő autóbalesetek száma igazolja, hogy az iskoláknak nincs értelmük. Logikus, abszolút.