Megvan 2014 legjobb brazil feneke – Ő lett Miss BumBum

Forrás: AFP/Nelson Almeida -
Brazília popsi szépségverseny fenék Miss Bum-Bum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 brazil állam indulóiból 15 kerülhetett versenybe, akik közül végül a csinos Indianara Carvalho nyerte a 2014-es Miss BumBumot.

Hol máshol rendezték volna meg a legjobb popsik szépségversenyét, ha nem Brazíliában? Idén immár negyedik alkalommal választották meg az év legszexibb hátsóját, amely 27 brazil állam indulóiból került a versenybe internetes szavazás útján.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

A legjobb 15 élőben is megmutathatta szexi popóját, akik közül végül Indianara Carvalho nyerte el a Miss BumBum 2014 címet és a vele együtt járó 22 ezer dollárt.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

Eddz a legszexibb fenékért!

Mi tudjuk a titkát Jennifer Lopez formás hátsójának: Nagy Amarilla aerobikoktatónkkal korábban ITT mutattuk be a legjobb popsiformáló gyakorlatokat, a leghatásosabb edzésformákat pedig ITT gyűjtöttük csokorba. Ne feledkezz meg a bőrápolásról sem: tippjeinket ITT osztottuk meg veletek.

Ki a legjobb fenék birtokosa Hollywoodban?http://www.life.hu/kult/20140922-fenek-a-hollywoodi-filmekben-mint-a-ket-tuz-kozott-a-hires-ron-burgundy-legendaja-cimu-filmekben.htmlEgy amerikai portál filmmegszállottjai összeálltak, hogy csokorba szedjék a hollywoodi mozik legtöbbet emlegetett testrészéről szóló anekdotákat.Kult--Ez ám a hatalmas fenék! Rita Ora melléfogotthttp://www.life.hu/trend/20130221-rita-ora-enekesno-a-brit-awards-dijatado-voros-szonyegen-elonytelen.htmlA brit Grammy-díjnak is tartott Brit Awards zenei díjat február 20-án este adták át Londonban. Ahogy a díjátadóknál szokás, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradhatott el. A Life.hu megmutatja a legszebb és legelőnytelenebb ruhákat.TrendJLo, a popsikirálynő - Most 4 perc 16 másodpercig nézheted!http://www.life.hu/ez-zsir/20140919-jennifer-lopez-es-iggy-azalea-booty-cimu-klipje-nagyon-szexi.htmlHa van még valaki, aki eddig kételkedett abban, hogy Jennifer Lopez eszméletlenül dögös, annak érdemes megtekintenie teljes hosszában a Booty című klipet. Ennél szexibb videóra ugyanis még mi sem emlékszünk a "kliptörténelemből".Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.