Sissivé változott Cara Delevingne szupermodell - Pharrell Williams pedig a császár

Forrás: http://instagram.com/caradelevingne -
Pharrell Williams Sissi Chanel Cara Delevingne Sisi Karl Lagerfeld Ferenc József Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen lenne Erzsébet királyné vastag szemöldökkel, hatalmas szemekkel és pisze orral? Cara Delevingne megmutatja. A szupermodell Karl Lagerfeld kedvéért változott át a világ legikonikusabb uralkodónéjává, aki megszállottan imádta a divatot, a szépséget és a testkultusz első alakja volt.

Egy biztos: Karl Lagerfeld és a Chanel 2003 óta minden évben bemutat egy Metiers d'Art kollekciót, még a szokásos évi két pret-a-porter és haute couture kollekciók mellett. 2014-ben erre december 1-jén kerül sor a Leopoldskron kastélyban (itt forgatták a Muzsika hangját). A bemutató a "Reincarnation" (reinkarnáció) nevet kapta, a hozzá tartozó kisfilm (szintén Karl Lagerfeld rendezése) előzetese (!) pedig most került fel az internetre.

Forrás: http://instagram.com/caradelevingne

A történet innentől fogva kicsit zavaros. Lagerfeld ugyanis a legendás Chanel kosztümkabát történetét dolgozza fel. Coco Chanelt Geraldine Chaplin alakítja majd, aki egy salzburgi szállodában találkozik egy liftes fiúval, akinek kabátját látva eszébe ötlik, hogy ilyet pont ő is tudna tervezni - nőknek. A liftes fiú háta mögött álló két festményen Erzsébet királyné és Ferenc József állnak. Ők egyszer csak életre kelnek (Cara és Pharell alakítják őket) - ráadásul együtt énekelnek. Igen, duettet. Hogy ebből mégis mi sül ki, az december 1-jén derül ki. Addig is nézd meg a film előzetesét:

Sissi szépségtrükkjei

Sissi életét újra és újra felidézzük, már betéve ismerjük az egészet. Tudjuk, hogyan lett szerelmes, hogy 16 évesen férjhez ment, és ő lett az osztrák császárné. Tudjuk, hogy okos volt, művelt, szerette a gyerekeit, az anyósát viszont nem annyira. Sissi szép volt. Mit szép? Kora legszebb nője, és ennek megőrzése érdekében mindent meg is tett. Rengeteg mindent - írja sztárszerzőnk, Takács Nóra egy korábbi cikkében. A teljes írást ide kattintva olvashatod el.
Sissi portréját festették egy budapesti ház tűzfalárahttp://www.life.hu/news/20140514-megujult-a-vii-keruleti-rumbach-sebestyen-utca-tuzfala-amelyre-sissi-hercegno-kerult-ra.htmlÚj külsőt kapott a Rumbach Sebestyén utcai tűzfal.NewsOrigoKözügy volt Sissi menstruációjahttp://www.life.hu/drlife/20131111-kozugy-volt-a-habsburguralkodonok-menstruacios-ciklusa.htmlSzinte sosem voltak egyedül a Habsburg uralkodónők, akiknek havi ciklusa nem csak az utódlás miatt volt állandó téma az osztrák udvarban.Dr. LifeMegvolt Sissi Andrássy grófnak?http://www.life.hu/intim/20131230-erzsebet-magyar-kiralyne-sissi-romantikus-kapcsolata-andrassy-gyula-groffal.htmlA magyar gróf már első találkozásukkor megbabonázta a szépségéről híres császárnét, állítólagos romantikus kapcsolatát máig számos legenda övezi. De mi az igazság?Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.