Nem csupán a terhességét, hanem a szülését is titokban tartotta a színésznő addig, ameddig csak lehetett. Nemrég elmondta, miért döntöttek így sármos kedvesével, Ryan Goslinggal.

Sokat kellett várni, de végül csak megszólalt Eva Mendes, aki párjával, Ryan Goslinggal együtt azóta hallgat, amióta felröppentek a hírek a színésznő terhessége kapcsán. A sztárpárnak azóta meg is született kislánya, akibe – mint a bennfentesektől tudjuk – az apuka fülig beleszeretett, az anyuka pedig – mint most kiderült – végre elárulta, miért hallgattak ilyen sokáig róla.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

„Akár tetszik, akár nem, a magánélet tiszteletben tartása nagyon nehéz lesz Esmeraldának. Szerintem ez igazságtalan, de akkor is így van. Így Ryan és én már korán elhatároztuk, hogy addig őrizzük a privát szféráját, ameddig csak lehet. A terhességem volt az első ilyen lehetőség számára" – árulta el Eva a The Violet Files magazinnak, aki kislányának, Esmeralda Amadának különleges nevéről is beszélt: „Mindketten szeretjük Victor Hugo Notre Dame-i toronyőr című regény karakterének nevét, Esmeraldáét, mert szerintünk egyszerűen gyönyörű. Az utóneve Amada, ahogyan a nagymamámat is hívták, és amely spanyolul azt jelenti: kedves."

A legfurcsább magyar keresztnevek
A szülők ma sem fogynak ki a hajmeresztő névválasztásokból, amelyeket a Magyar Tudományos Akadémia továbbra is hűen elutasítja - ám néha neki is engednie kell. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a legfurcsábbak magyar keresztneveket.