A neten rendelhetsz nagymamát! Itt a Nagyikölcsönző, az Y generáció bébiszittere

Forrás: Facebook/Nagyikölcsönző -
nagymama bébiszitter Facebook család kölcsönzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Nagyikölcsönző nevű oldalra bukkantunk nemrég a Facebookon. Utánajártunk, mit jelent pontosan ez a szolgáltatás, mire jó és kik veszik igénybe.

Nemrég indult el a Nagyikölcsönző nevű Facebook-oldal. Bár az elnevezés kapcsán elsőre akár azt is gondolhatná az ember, hogy olyan érzelmi funkciókat kell ellátnia a bérelt nagyinak, mint az együtt karácsonyozás, szerencsére itt nem arról van szó, hogy pénzért vásárolunk szeretetet. Az oldal leírása szerint a Nagyikölcsönző olyan családokon próbál segíteni, akik nem tudják megoldani többek között a főzést, mosást, gyerekmegőrzést.

Forrás: Facebook/Nagyikölcsönző

Ilyenkor csak ki kell tölteni egy adatlapot a személyes adataiddal, igényeiddel, és már házhoz is megy a segítség. De persze nemcsak kapni, hanem adni is öröm - így az idős hölgyek is tudják hirdetni magukat, megjelölve, hogy milyen munkára jelentkeznek.

Ez már nem a hagyományos bébiszitterkedés, ez már a kőkemény Y generációs valóság, amikor neten rendeled meg a nagymamát.

Mit gondolsz a Nagyikölcsönzőről?

Szívszorító magyar kisfilm a gyermekéhezésrőlhttp://www.life.hu/csalad/20141128-a-gyermekehezesrol-keszitett-megdobbento-kisfilmet-a-magyar-reformatus-szeretetszolgalat.htmlA Magyar Református Szeretetszolgálat adventi kisfilmje az egyre súlyosbodó hazai gyermekéhezésre hívja fel a figyelmet. A főszereplő kislány minden útjába kerülő dolgot ételnek lát.CsaládOrigo14 éve indultak útnak, eközben négy gyermekük született - a 21. század leghíresebb utazó családjahttp://www.life.hu/csalad/20141119-a-vilag-leghiresebb-utazo-csaladja-a-xi-szazadban.htmlHerman és felesége, Candelaria 14 éve megállás nélkül járják a világot, mindeközben négy gyermekük született, mindegyikük más-más országban. És egyelőre nem tervezik, hogy hazamennek…Család--Ördög Nóra: „A munka még inkább összehozta a családot"http://www.life.hu/csalad/20141127-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-csaladjat-osszehozta-nori-munkaja-mindenki-osszefogott.htmlA Rising Star műsorvezetőjének ugyan még csak négy hónapos a kisebbik gyermeke, Vencel, mégsem kell nélkülöznie édesanyját, amikor a TV2 stúdiójában próbál vagy élő adást vezet.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.