A sikeres és ismert színészlegenda 10 évvel ezelőtt fiatal felesége mellett találta meg a boldogságot, azóta lányával, Bács Katival sem tartja a kapcsolatot.

Bács Ferenc Jászai Mari-díjas színész körülbelül tíz éve alkot egy párt nála sokkal fiatalabb feleségével, a gyermekpszichológus Edinával. A boldogságukat azonban beárnyékolja, hogy a színész elfordult lányától, Bács Katitól és unokájától. A szintén színész Kati élete nem könnyű, hiszen egyedül neveli kisfiát. Kati nem tud kijönni édesapja új párjával, pedig sokáig próbálkozott, így inkább eltávolodott édesapjától – írja a Bors.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Döntést hozott, és ő úgy döntött, hogy a lánya és az unokája helyett a fiatal feleségét választja. Ekkor megszakadt a kapcsolatuk, a színész azóta sem tartja a kontaktust Katival, és még az unokájával sem! Ennek pedig már vagy tíz éve!" – mondta a színésznő egyik közeli barátja, amit Kati is megerősített.

„Valóban nem tartjuk a kapcsolatot, de ez egy nagyon fájó pont az életemben, ezért nem szeretnék erről többet mondani" – reagált Bács Kati.

Az idős színészt mélyen megérintették a történtek, először úgy tűnt, hajlandó egy interjúra azzal kapcsolatban, hogy miért döntött úgy, megszakítja a kapcsolatot a lányával és az unokájával. Majd egy nap után röviden közölte a lappal a következőket: „Mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Mindez igaz, de magánügy, ezért nem szeretnék most erről beszélni" – magyarázta döntését.