A valóságshow-sztár egy magazinnak adott interjújában beszélt testéhez fűződő viszonyáról és gyermekvállalási nehézségeiről.

Kim Kardashian neve mára egybeforrt formás, nőies alakjával és méretes tomporával. Bár a valóságshow-sztárt ma nők milliói tartják követendő test-példaképüknek, nem is beszélve a férfiak csodálatáról, Mrs. Kanye West nem volt mindig ennyire magabiztos az alakját illetően.

Forrás: AFP/David Becker

„Minden este a a fürdőszobában ültem, sírtam, és azért imádkoztam, hogy ne nőjön tovább a mellem" – árulta el Kim az Elle magazinnak adott interjújában. A sztárnak végül édesapja, Robert Kardashian segített elfogadni a testét: „Azt mondta, nem sok lánynak van olyan teste, mint nekem, és emiatt fognak rám felfigyelni a férfiak. De a legfontosabb dolog, hogy nagyszerű lány vagyok, és meg kell tanulnom, hogy értékes vagyok."

Mára nyoma sincs az önbizalomhiánynak: Kim Kardashian minap hatalmas port kavart meztelen fotóival a Paper magazinban. A képekért kattints ide.

Kim Kardashian nem csupán testéről, hanem gyermekvállalási nehézségeiről is őszintén vallott a magazinnak. „Néhány évvel ezelőtt azt mondták, nem tudok teherbe esni. Három különböző orvos is ugyanezt mondta nekem, ezért úgy döntöttem, lefagyasztatom a petesejtjeimet. Már épp meg akartam tenni, amikor kiderült, hogy Northot várom" – mondta a sztár, akinek kislánya, North West idén júniusban ünnepelte első születésnapját.