Hiába a sok stylist, sminkes és fodrász, kedvenc sztárjaink még így is mellé tudnak nyúlni néhány ruhadarabbal. A legkínosabb, ha ezt pont a vörös szőnyegen teszik, fotósok százainak nagy örömére. Nézzük meg 2014 legrosszabbjait!

Amber Rose

Az MTV VMA gáláján kitett magáért Amber Rose. Nem is biztos, hogy az év legrosszabb ruhái közé sorolhatjuk azt a költeményt, amit a Wiz Khalifától éppen váló színésznő magára húzott, hiszen ruhának csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető. Még az istennőként vonuló Victoria's Secret angyalokon sem állná meg a helyét, nemhogy egy kerekebb női testen.

Forrás: AFP/Mark Ralston
/1408/Ruham201482593722

Lena Dunham

Lena Dunham egyedi stílusához már hozzászoktunk, mégis mindig tud valami újat mutatni. A 2014-es Emmy-díjátadón például fogta magát, és flamingónak öltözött. A rózsaszín konyhás néni ing csak rontott az összképen, illetve Lena az iszonyú görbe tartásáról még a vörös szőnyegen sem feledkezett meg. Szőke haját is a gálán mutatta meg először, ez elsőre nem tűnt a legjobb ötletnek, de jobban megnézve a haj volt a legkisebb gond az összeállításban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kim Kardashian

Új parfümjének bemutatóján, Ausztráliában botránkoztatta meg Kim a közönséget. A legalább egy számmal kisebb, bőrszínű latex ruhában garantált volt, hogy minden szem rá szegeződik majd, csak épp nem a jó értelemben. A fenéktájt igencsak erős Kim borzasztó nehezen lélegezhetett ebben a szűk PVC csodában, ráadásul ismét olyan ruhát választott, amiben egy rossz mozdulat után garantált a villantás.
A 2013-as Met-gálán viselt kanapéhuzat ruháját azért sosem fogja felülmúlni egyik mellényúlása sem.

Forrás: Northfoto

Katy Perry

Hagyd a provokatív ruhát inkább másra, ezt meg inkább vidd fel a padlásra, Katy! Az énekesnő úgy gondolta, vicces lesz, ha a tinikori Britney egyik legkínosabb farmerszettjét értelmezi újra az MTV VMA gálán. Ez maximum egy klipben lett volna elfogadható, nem egy díjátadón. A földig érő farmer förmedvényhez kistáska, erős szájkontúrceruza, műorrpiercing és farmer nyakörv is járt. Kérdés, hogy milyen érzés lehetett egy ilyen szettben díjat átvenni. Lehet, hogy csak fricska volt, de bennünket nem győzött meg!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Rita Ora

Érthető, hogy egy ilyen szépen kidolgozott hasat meg kell mutatni, na de ilyen ruhában?
Rita Ora a nyári Capital FM gáláján gondolta úgy, hogy egy necc-leggingsben és necc ujjú crop topban kell megjelennie. A szandálját, amit a '90-es évekből húzhatott elő, külön kiemelnénk. De legalább a rúzsa jó volt.

Forrás: Northfoto

Nadeea

Bár az énekesnő hazánkban egyelőre ismeretlen, a Grammy-díjátadós szettje jó időre beégett a retinánkba. Nehéz eldönteni, hogy a legborzalmasabb részlet a kompozícióban Nadeea haja, kibuggyanni akaró melle vagy inkább a pikkelyes csizmája. A hölgy egyébként is szeret extrém ruhákkal hódítani, de ezen az ünnepségen nagyon túllőtt a célon.

Forrás: AFP/Robyn Beck
/1401/Gramm2014127113854

Charli XCX

Az MTV EMA rendkívül uncsi ruhái közt Charli XCX szettjén legalább megakadt az ember szeme, még ha nem is pozitív értelemben. Tollas cipellő, flitteres, hasvillantós kiskosztüm megkoronázva egy rettenetes táskával. Mennyi ideig gondolkodhatott ezen az öltözeten?

Forrás: Northfoto

Kate Upton

A szőkeség elfelejtette a jó ízlését magával vinni a Met-gálára, de az is lehet, hogy csak a közeli jelmezes buliból érkezett az eseményre. A fejfedőjére és az ékszereire nincs mentség, a derekán nagyon előnytelen ruhára talán van, hiszen úgy tűnik, utólag már ő is észrevette, mennyire nem áll jól neki. A róla készült fotók nagy részén csípőre tett kézzel áll, rejtegetve kevésbé csinos testrészeit.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris