Döbbenet! Közel 7 kilós óriásbébije született egy nőnek

Forrás: Children's Hospital Colorado -
édesanya szülésznő óriásbébi Egyesült Államok Colorado testsúly nővér sokkoló kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a szülőket, hanem a kórház dolgozóit is sokkolta a „kis" Mia Yasmin testsúlya.

Egy átlagos, 3 kilós babát várt Aligha Hernandez, aki végül egy 6,3 kilós óriásbébinek adott életet a San Luis Valley kórházban, Coloradóban, császármetszéssel. Nem csupán az édesanya döbbent meg a hatalmas baba láttán: a szülésznők is alig hittek a szemüknek, amikor megpillantották a kislányt, aki a Mia Yasmin nevet kapta.

Forrás: Children's Hospital Colorado

Egyre nagyobb gyereket szülünk

Nemrég Nagy-Britanniát döbbentette meg egy kisbaba hatalmas mérete, Magyarország legnagyobb csecsemője, Erdős Zselyke pedig 6300 kilósan született meg tavaly. De valóban a magzatvédő vitaminok, illetve az édesanya testsúlya tehető felelőssé az egyre hatalmasabb újszülöttekért? A témáról ide kattintva olvashatsz bővebben.
Barbie baba lett Jennifer Lawrence-bőlhttp://www.life.hu/news/20141205-jennifer-lawrence-szinesznobol-barbie-baba-lett.htmlMár kapható a színésznő által megformált karakter, Katniss Everdeen játékbabája – pont úgy, ahogyan Az éhezők viadalából emlékszünk rá.News--Babakori fotójával emlékezett édesapjára Paul Walker lányahttp://www.life.hu/csalad/20141202-paul-walker-lanya-meadow-sosem-latott-babakori-keppel-emlekezett-meg-tragikusan-elhunyt-edesapjara.htmlMeadow Walker mindössze néhány hónapos lehet a sosem látott családi képen.CsaládOrigoMiért is nem jön már az a baba? Lehet, nem is akarjátok...http://www.life.hu/intim/20141128-amikor-nem-jon-ossze-a-gyerek-deaki-timea-parterapeuta-szerint-az-okok.htmlAmikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, előbb vagy utóbb előtérbe kerül a gyerekkérdés is. A mai trend szerint nem gond, ha egy pár a lehető legtovább tolja ki a gyermekvállalást, sokan tartják úgy, hogy ők sokkal fiatalosabb ötvenesek lesznek majd, mint a szüleik. Végül mindegy is, hogy ki mikor tartja megfelelő időnek a családi gyarapodást, egy nem mindegy: hogy a jövendőbeli szülők azonos véleményen vannak-e a kérdést illetően.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.