A háromnapos New York-i látogatás utolsó estélyére tartogatta a legszebb ruháját Katalin hercegnő. A bájos kismama gyönyörű éjkék estélyiben jelent meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott eseményen.

Nem hiába mondtuk mi, hogy decemberben a hónap színe az éjkék lesz. Katalin hercegnőt látva mindenki meggyőződhet, hogy a kéknek ez az árnyalata tökéletes helyettesítője az elegáns, de megszokott feketének. Ráadásul szinte mindenkinek jól áll.

Még több éjkéket!
A sötétkék sokszor sokkal jobb választás, mint a fekete. Az éjkék rengeteg más színnel, sőt, szinte mindennel kombinálható. Pontosan mivel viselheted az ünnepek alatt. Melyik színnel a legszebb? Hogyan viselheted úgy, hogy mindenki megforduljon utánad az utcán? Ide kattintva mindent megtudhatsz erről az árnyalatról.
Forrás: AFP/Jason Decrow

Katalin hercegnő különleges ékszerrel tette még tökéletesebbé a megjelenését. Elsőre nem gondoltuk volna, hogy a smaragdköves fülbevaló ilyen jól illik majd a ruha színéhez, de ő meggyőzött bennünket. Egyedül a divatmániások lehetnek picit csalódottak: a hercegnő ezt a ruhát már kétszer viselte a nyilvánosság előtt. Igaz, Katalin hívei pont ezt szeretik kedvencükben: szívesen viseli kedvenc darabjait újra és újra.

Forrás: AFP/Jason Decrow

A párnak egyébként ez volt az utolsó estéje New York-ban, ahol nagyon sűrű programot tudhatnak maguk mögött. Nemcsak az amerikai elnökkel és feleségével találkoztak, hanem kosármeccsen is jártak, ahol összefutottak a popkirálynő Beyoncéval és férjével. A múzeumban tartott jótékonysági gálán a skóciai St. Andrews-i Egyetem számára gyűjtöttek, ahova mindketten jártak és ahol egymásba szerettek.