Megtudtuk: kisfia lesz Szebeni Istvánnak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baba fiú Szebeni István apaság várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OzoneNetwork és a P+(P Plusz) TV műsorvezetője és felesége májusra várja első közös gyermekét. Most kiderült, hogy a párnak kisfia lesz.

A pár már korábban is tervezte a közös gyereket, de miután az MTV megvált Szebeni Istvántól, úgy döntöttek, halasztják a projektet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor az ember hirtelen elveszíti a munkáját, igencsak átíródnak a tervek. Az élet kemény forgatókönyvíró. De természetesen nem akartunk lemondani a babavállalásról, és vártuk a kicsi érkezését. Ez már csak a múlt, hamarosan szülők leszünk, és én alig várom az ezzel járó felelősséget" - mondta el a Blikknek Szebeni István.

Megszülettek a monacói hercegnő ikreihttp://www.life.hu/csalad/20141210-megszulettek-a-monacoi-hercegno-charlene-es-albert-ikrei-a-kislany-gabriella-therese-marie-a-kisfiu.htmlIkreknek - egy kislánynak és egy kisfiúnak - adott életet szerdán Charlene hercegnő, II. Albert monacói herceg 36 éves felesége. A kicsik neve Gabriella, illetve Jacques lett.Család--Leleplezték Katalint: kislányt vár a hercegnő?http://www.life.hu/csalad/20141205-katalin-hercegno-kislanyt-var-leleplezte-testvere-pippa-middleton.htmlKatalin második gyermeke nagy valószínűséggel kislány lehet. Ezt pedig a hercegnő húga, Pippa Middleton árulta el. Család--Különleges családba született a kis Balázs - "Ufó gyerekek" a tesóihttp://www.life.hu/csalad/20141116-jon-a-baba-hadas-krisztaval-vasarnap-harom-orakor-a-lifenetworkon.htmlNegyedik gyerekként született meg a Váradi-Varga családban Balázs. Nem mindennapi történet az övéké. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.