Így változik a duci nő szépsége kultúránként - Újabb Photoshop-kísérlet

Forrás: www.mariesouthard.com -
retusálás kép fotó Photoshop kultúra ország lány duci plus-size szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marie Southard Ospina arra kérte a világ különböző pontjain élő retusálókat, hogy saját szájízlésük szerint alakítsák át fotóját úgy, ahogyan szerintük a legszebb lenne.

Egy újabb nap, egy újabb Photoshop-kihívás. Korábban egy újságírónő retusáltatta magát több ország szépségideálja szerint - erről ITT olvashatsz. Ezúttal egy Marie Southard Ospina nevű hölgy kérte meg a világ különböző pontjain élő embereket, hogy a képmanipuláló program segítségével alakítsák át a róla készült fotót úgy, ahogyan egyéni ízlésük a legszebbnek találja.

Bal oldalon Ospina eredeti képe; jobb felső: Lettország; jobb alsó: Ukrajna Forrás: www.mariesouthard.com

Ami a történetet megkülönbözteti az eddigiektől, az az, hogy Ospina ducinak határozta meg magát: elmondása szerint kísérletének kiindulópontja az volt, hogy nem feltétlenül csak a vékony jelenthet szépet.

Az eredményeken, amelyeket teljes egészét ide kattintva nézheted meg, jól látszik, hogy míg Lettország, Mexikó, Ukrajna és Kanada hol többet, hol kevesebbet, de vékonyított a lányon, addig például Olaszország és néhány keleti ország, köztük Bangladesh, Pakisztán, Vietnam, India a súlyát nem, csupán a nőiességét hangsúlyozták: dúsabb hajat, csábítóbb ajkakat és részletekben gazdag sminket kreáltak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.