David Beckham szeretne ötödik gyereket – de mit szól ehhez Victoria?

David Beckham szülés család apaság Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermekük mellé szeretne még egyet David Beckham. De mit gondol erről neje, Victoria Beckham? Ő már kevésbé lelkes...

Jó nagy családra vágyik David Beckham, aki a hírek szerint ötszörös apuka szeretne lenni. A visszavonult profi focistának és feleségének, Victoriának négy csemetéje van: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. David azonban még nem állna meg itt...

A kis Harper hiányzik a családi fotóról Forrás: AFP/Leon Neal

A divattervezőként egyre sikeresebb Victoria viszont aggódik: szerinte az ő korában, 40 évesen már nem kockázatmentes a szülés.

Szülés 40 felett

Tényleg felelőtlenség 40 éves kor után gyereket vállalni? Mik az előnyei és a hátrányai? Olvasd el erről szóló cikkünket ITT!

Beckhamék egyébként a nagyszájú sztárséf, Gordon Ramsayvel és családjával karácsonyoznak Londonban. A szilvesztert szintén együtt töltik a Maldív-szigeteken.

Nem bánik rosszul az élet a Beckham csemetékkel: Romeo például sikeres modell, aki 12 évesen máris rengeteget keres. A 15 éves Brooklynt pedig a világhírű Arsenal focicsapat szerződtette. A hároméves Harper pedig egyszerűen csak cuki :)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.