Szakálldíszítés karácsonyi módra – Újabb őrült fotósorozat

Forrás: Stephanie Jarstad Photography -
üveggömb prosztatarák magyal betegség karácsony fotósorozat férfi ünnep szakáll díszítés masni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üveggömbö csak egy a szakállba pakolható karácsonyi díszek közül. Egy fotográfus megmutatja, hogyan lehet ünnepi ruhába öltöztetni a férfiak arcszőrzetét – és még a jó ügyet is támogatja.

Még mielőtt bármelyik pasi rohanna a fürdőszobába, hogy az oly régóta növesztgetett szakállát ünnepi fazonra nyírja, gyorsan türelemre intenénk őket Stephanie Jarstad fotós munkáival.

Forrás: Stephanie Jarstad Photography

A karácsonyi hangulat ihlette képek alanyát 12 arcszőrzettel bőven megáldott úr képezi, akik a magyaltól kezdve a masnikig és a hópelyhekig mindent belepakoltak szakállukba, hogy a fotósorozatból készült naptárral felhívják a figyelmet a férfiakat érintő betegségekre, különösen a prosztatarák kockázataira - az őrült képsorozat többi tagját ide kattintva nézheted meg.

A Movember mozgalomnak tehát közel sincs még vége, a szakáll reneszánsza és a karácsony együttes ereje pedig már olyan sikert aratott, hogy az egyik netes áruház által árult „szakállgömbök" egy időre ki is fogytak a készletből. Ám a szakállba pakolható dolgok sora nem áll le az üvegdíszeknél: a Life.hu korábban ITT mutatta meg, mi mindennel lehet még feldobni a férfiak arcszőrzetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.