Ki a dögösebb: Naomi Campbell vagy Jennifer Lopez?

Forrás: Self Magazine, Agent Provocateur -
fehérnemű szexi dögös szupermodell vetkőzés Naomi Campbell Jennifer Lopez negyvenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levetkőzött a két legszexisebb negyvenes híresnő, akiknek nem csupán a testét irigyelhetik a huszonévesek.

Hogy mi a közös Naomi Campbellben és Jennifer Lopezben? Mindketten sikeresek, mindketten dögösek és mindketten túl vannak azon a bizonyos negyedik ikszen – mégsem látszik meg egyikükön sem.

Forrás: Self Magazine, Agent Provocateur

A dögös szupermodell és a szexi énekesnő szinte ugyanazon a napon osztott meg magáról egy-egy alig ruhás fotót, mi pedig nem tudjuk eldönteni, melyikük a dögösebb. Ti mit gondoltok?

Jennifer Lopez vagy Naomi Campbell a dögösebb?

Összeállt a két fekete párduc: Naomi Campbell és Jourdan Dunn együtt kampányolnak http://www.life.hu/trend/20141215-naomi-campbell-es-jourdan-dunn-modellek-egyutt-a-burberry-legujabb-kampanyaban.html A két brit modell lett a Burberry 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának arca. Trend Origo Jennifer Lopez lett az orosz luxus megtestesítője http://www.life.hu/trend/20141128-jennifer-lopez-az-orosz-harpers-bazaar-cimlapjan.html A szexi énekesnő, Jennifer Lopez került az orosz Harper's Bazaar szuperszexi decemberi címlapjára. Trend Origo Jennifer Lopez követeli a trónt - heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20141107-heti-stilusmustra-szerepel-benne-marion-cotillard-jennifer-lopez.html Jennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. Trend AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.